خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای نوستالژیک میدان ساعت/ حال ساری خوب نیست

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 11:52
ساری- شهردار ساری گفت: احیای نوستالژیک میدان ساعت جزو برنامه های پیش روی مدیریت شهری در ساری است.
مسائل،طالبي،ساري،اظهار،مشكلات،شهري،ايجاد،اكو،اصحاب،همدلي

به گزارش خبرنگار مهر، جواد طالبی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه‌ای کرونا با بیان اینکه نقد سبب پیشرفت و بهبود کیفیت امور می‌شود، اظهار داشت: اصحاب رسانه می‌توانند مسائل و مشکلات را تذکر دهند و ما باید جان و دل این مسائل و نقدها را خریدار باشیم.
وی با تاکید بر اینکه رضایتمندی مردم هدف مهم به شمار می‌رود، افزود: اصحاب رسانه می‌توانند در نظرات و پیشنهادات را برای پیشبرد و بهبود مسائل شهری مطرح کنند.
وی با تقدیر از حضور پرشور و آگاهانه مردم در انتخابات و صندوق‌های رأی تقدیر کرد و افزود: امیدوارم با وحدت، همدلی و تدبیر مسائل و مشکلات اقتصادی را برطرف کنیم.
طالبی با اظهار اینکه انتخاب آیت الله رئیسی سبب ایجاد بارقه امید در بین مردم شده است، افزود: امیدواریم شادی مردم تداوم یابد و با تلاش و همدلی کشور به اهداف مدنظر رسد.
شهردار ساری با بیان اینکه اوضاع و احوال شهر ساری خوب نیست، ادامه داد: باید با کمک هم بتوانیم مشکلات شهری را رفع کنیم و مردم با مدیریت شهری و شهرداری آشتی دهیم.
وی با اشاره به رویداد ساری پایتخت گردشگری اکو ۲۰۲۲ اظهار داشت: تلاش کردیم کارهای عمرانی دارای پیوست فرهنگی گردشگری باشد و بنا است باغ گل ایرانی را پارک اکو ایجاد کنیم.
وی اصلاح هندسی شهدای محراب، ایجاد بلوار شهید زارع، راه اندازی شهرداری منطقه ۴ را از جمله برنامه‌ها بیان کرد و گفت: احیای نوستالژی میدان ساعت و پارک ترافیک جزو برنامه‌ها است.
طالبی، راه اندازی مجدد زباله سوز را از دیگر طرح‌ها بیان کرد.