خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد رهبر کره شمالی از عملکرد مقامات در مبارزه با کرونا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 11:06
کیم جونگ اون در سخنانی از عملکرد مقامات دولتی این کشور در زمینه مقابله با ویروس کرونا انتقاد کرد.
كيم،كشور،كرونا،ويروس،شمالي،كره،حزب،جونگ

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی امروز (چهارشنبه)، تعدادی از مقامات ارشد کشور را به دلیل غفلت در مبارزه با بیماری کرونا مورد انتقاد قرار داد.
به گزارش رسانه‌های دولتی کره شمالی، کیم جونگ اون، در این باره گفت: «حادثه بزرگی رخ داده است که می‌تواند امنیت مردم و کشور را در برابر ویروس کرونا تهدید کند.»
به گفته این آژانس خبری، کیم این سخنان را در جلسه دفتر سیاسی حزب حاکم حزب کارگران بین کرد و مقامات ارشد را به بی توجهی به وظایف خود در انجام اقدامات لازم برای مبارزه با بیماری همه گیر جهانی متهم کرد.
کیم همچنین بیان کرد: «مقامات ارشد متولی امور مهم دولتی از اجرای تصمیمات مهم حزب در مورد اقدامات سازمانی، نهادی، علمی و فناوری مرتبط با بحران بهداشت جهانی غفلت ورزیدند و بدین ترتیب باعث ایجاد این حادثه بزرگ شده‌اند که عواقب سنگینی را به دنبال داشت.»
او جزئیات بیشتری در مورد این حادثه ارائه نداد.
این جلسه ۱۱ روز پس از آن برگزار شد که کره شمالی جلسه عمومی چهار روزه حزب کارگران را برگزار کرد.
کره شمالی گفته است که تا کنون مورد از ابتلا به ویروس کرونا در کشورش ثبت نشده است.
این کشور از همان ابتدا کنترل محدودیت شدیدی در مرز‌ها برای جلوگیری از شیوع این ویروس در خاک این کشور اعمال کرد.
این کشور به دنبال شیوع ویروس کرونا از نوع دلتا، کیم جونگ اون خواستار هوشیاری حداکثری مردم در برابر این بیماری شد.
انتهای پیام/