خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا: حمله به حشد شعبی اقدامی بازدارنده علیه ایران بود

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 10:30
آمریکا با ارائه گزارشی به شورای امنیت سازمان ملل، در اظهاراتی واهی مدعی شد که حملات اخیر به مواضع حشد شعبی، اقدامی پیشگیرانه (علیه ایران و نیروهای تحت امرش) بوده است!
آمريكا،شعبي،عراق،ملل،نظامي،سازمان،مدعي،حملات،حمله،آمريكايي،امنيت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آمریکا در گزارشی که به شورای امنیت سازمان ملل ارائه داد؛ مدعی شده است که حملات اخیر نظامیان تروریست این کشور به مواضع حشد شعبی در مرز عراق و سوریه، جهت جلوگیری از حملات بیشتر این گروه ها و ایران علیه نیروها یا تجهیزات آمریکایی بوده است.
«لیندا توماس گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در نامه ای مدعی شد: «این پاسخ نظامی از آن جهت داده شد که گزینه های غیرنظامی جهت برخورد با این تهدید با هدف کاهش تنش و جلوگیری از حملات بیشتر، مناسب نبودند».
توضیحات مورد ادعای آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل از آن رو است که مطابق اصل ۵۱ منشور سازمان ملل متحد، تمام ۱۵ عضو شورای امنیت باید از هر حرکتی که هر کشوری با ادعای دفاع از خودش در برابر حمله مسلحانه انجام می دهد، مطلع شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر، آمریکا بامداد روز دوشنبه تجاوز نظامی جدیدی را علیه گروه مقاومت «حشد شعبی» عراق ترتیب داد.
در همین راستا، جنگنده‌های آمریکایی مواضع حشد شعبی در منطقه «البوکمال» واقع در مرزهای مشترک سوریه و عراق را بمباران کردند.
منابع عراقی اعلام کردند که در جریان این تجاوز نظامی، ۴ نیروی حشد شعبی به شهادت رسیدند.
مقامات آمریکایی در توجیه این جنایت مدعی شدند که حمله به حشد شعبی در واقع «دفاع از خود» بوده است!
این اقدام ایالات متحده آمریکا واکنش‌های متعددی از سوی عراقی‌ها به دنبال داشت.
گروه‌های مقاومت در عراق نیز با صدور بیانیه‌ای مشترک تأکید کردند: «ما بارها اعلام کرده‌ایم که تداوم حضور نظامی ایالات متحده آمریکا در خاک عراق با قانون اساسی این کشور در تعارض است».
«قیس خزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق نیز در واکنش به حمله ارتش آمریکا به نیروهای حشد شعبی در استان الأنبار در خلال یک برنامه تلویزیونی تأکید کرد: «ما به دنبال خون و خون‌ریزی و جنگ نیستیم اما در آماده‌باش کامل هستیم و قدرت پاسخگویی به دشمن را هم داریم».