خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نحوه برخورد با متقلبان کنکور ۱۴۰۰/ تدابیر سازمان سنجش برای جلوگیری از تقلب

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 10:06
رئیس سازمان سنجش درباره برخورد با متقلبان کنکور سراسری ۱۴۰۰ توضیحاتی داد.
كنكور،جلسه،تقلب،داوطلب،سنجش،سازمان

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و معاون وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه برخورد با داوطلبانی که قصد تقلب در جلسه کنکور داشته باشند، اظهار کرد: سازمان سنجش در برخی مسائل مساعدت‌هایی انجام می‌دهد، اما در مقابل تقلب هیچ گونه تخفیف و گذشتی نداریم.
اگر داوطلبی در جلسه کنکور لوازم الکترونیکی همراه داشته باشد، بدون هیچ تعارفی داوطلب را اخراج می‌کنیم.
خدایی ادامه داد: البته گاهی مواقع از داوطلب بار دیگر آزمون می‌گیریم.
داوطلب حتی اگر شاگرد اول هم باشد، ولی موبایل سر جلسه کنکور ببرد، اجازه نمی‌دهیم.
معاون وزیر علوم ادامه داد: در بحث تقلب قطع به یقین با توجه به اینکه حقوق سایر داوطلبان است به شدت برخورد می‌کنیم و امسال هم وضعیت همین است.
رئیس سازمان سنجش درباره اینکه آیا قطعی اینترنت در حوزه‌ها امسال هم وجود دارد یا خیر، گفت: تدابیری اتخاذ شده که داوطلبان وقتی سر جلسه کنکور بروند، متوجه خواهند شد.
انتهای پیام/