خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرستان گچساران در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 09:41
یاسوج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شهرستان گچساران در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت.
گچساران،استان،يزدانپناه،كرونا،كهگيلويه

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدانپناه شامگاه سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: شهرستان گچساران همراه با ٦٢ شهرستان دیگر قرمز شده است و با توجه به مراودات شهرستان‌های گرمسیری استان با استان بوشهر، احتمال ورود کرونای هندی به استان وجود دارد که می‌تواند باعث مبتلا شدن عده زیادی از مردم و مرگ و میر بیشتر شود.
وی بیان داشت: روند ابتلاء به کرونا در گچساران افزایشی است و اکنون ۱۶۱ بیمار در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری هستند.
یزدانپناه تصریح کرد: از این تعداد ۶۱ نفر مبتلای قطعی به کرونا بوده و پنج نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
وی افزود: از مجموع مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۴۹ هزار و ۹۳۰ نفر بهبود یافته‌اند.
یزدانپناه اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۶ رپید تست انجام شده که از این تعداد ۱۱ درصد موارد مثبت و بیشترین مبتلایان در شهرستانهای گچساران، بهمئی و کهگیلویه هستند.
وی افزود: از ۲۴۴ نمونه پی سی آر انجام شده نیز ۲۸ درصد موارد مثبت و بیشترین مبتلایان در شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران هستند.