سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روز بدون فوتی کرونا در کردستان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 18:12
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی 77 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته تاکنون در استان خبر داد.
نفر،كرونا،كردستان،استان،بستري،مبتلا،بيمار،علوم

ایسنا/کردستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی 77 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته تاکنون در استان خبر داد.
فرزین رضاعی اظهار کرد: در حال حاضر 236 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
وی با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک شهرستان‌های استان افزود: سنندج: 146 نفر، سقز: 13 نفر، مریوان: 29 نفر، قروه: 7 نفر، بیجار: 7 نفر، کامیاران: 11 نفر، دیواندره: 6 نفر، بانه: 13 نفر و در دهگلان: 4 نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: اکنون 32 بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، رضاعی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته تا کنون هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان فوت نشده است، آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را 1369 نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد551 نفر در سنندج، 252 نفر در سقز، 106 نفر در قروه، 79 نفر در کامیاران، 106 نفر در بانه، 77 نفر در دیواندره، 61 نفر در بیجار، 114 نفر در مریوان، 20نفر در دهگلان و 3 نفر در سروآباد جان ‌باختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شده ‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام