خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاچاقچی البسه و لوازم الکتریکی ۲.۳ میلیارد ریال جریمه شد

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 14:53
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی از محکومیت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی برای قاچاق البسه و لوازم الکتریکی خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،خوي،قاچاق،البسه،الكتريكي

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی از محکومیت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی برای قاچاق البسه و لوازم الکتریکی خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، محود اقوامی در این رابطه اظهار کرد: مامورین دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان خوی حین کنترل خودروهای عبوری در مسیر خوی- ماکو به یک دستگاه خودرو مشکوک و پس از توقف در بازرسی از آن تعداد ۱۹۶۶ ثوب انواع البسه خارجی و ۳۳ عدد خازن الکتریکی را کشف و ضبط کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی افزود: مراتب به تعزیرات حکومتی خوی ارسال شد و شعبه دوم ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان مذکور پس از رسیدگی و عدم ارائه مدارک قانونی متهم را علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه به پرداخت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
انتهای پیام