خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکا شما را به نادیده های صنعت درب و پنجره دعوت می کند

تسنیم | بازار | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 14:31
گروه صنعتی رم از فعالان حوزه ساخت در و پنجره دعوت نمود تا در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی در و پنجره و صنایع وابسته از غرفه این مجموعه بازدید نمایند.
پنجره،مجموعه،توليد،پروفيل،درب،غرفه،بازديد

گروه صنعتی رم پیشگام تولید کننده پروفیل های در و پنجره upvc و تولیدکننده و مجری انحصاری نمای کرتین وال upvc در خاورمیانه، از فعالان حوزه ساخت در و پنجره دعوت نمود تا در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی در و پنجره و صنایع وابسته از غرفه این مجموعه بازدید نمایند.
این برند مطرح حوزه پروفیل های upvc عنوان کرد از 8 الی 11 تیر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن 38 پذیرای سازندگان درب و پنجره خواهد بود.
این مجموعه که با عنوان واحد کیفی گرید A استاندارد ملی ایران، تولیدات خود را با نام تجاری واکا کرویتز تولید و در بازار عرضه می نماید از متخصصان صنعت ساختمان و تولید در و پنجره خواست تا جهت آشنایی با محصولات واکا و نیز ظرفیتها و توانمندیهای این شرکت و نیز تبادل نظر در راستای بهبود کیفیت درب و پنجره های upvc از غرفه این مجموعه بازدید نموده و یا با شماره 47793-021 تماس حاصل نمایند.
"این مطلب تبلیغاتی است"
انتهای پیام/