خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده امارات از تشخیص چهره برای آزمایش عمومی کووید

ایسنا | دانش و فناوری | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 14:12
ابوظبی اکنون از اسکنرهای صورت برای آزمایش تشخیص کووید-۱۹ به صورت عمومی استفاده می‌کند که این فناوری جدید نتایج فوری را با دقت ۹۰.۳ درصد ارائه می‌دهد.
فناوري،عمومي،اسكنرهاي،ابوظبي،آزمايش،ويروس،آلوده،درصد،PCR،اسك ...

ابوظبی اکنون از اسکنرهای صورت برای آزمایش تشخیص کووید-۱۹ به صورت عمومی استفاده می‌کند که این فناوری جدید نتایج فوری را با دقت ۹۰.۳ درصد ارائه می‌دهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، وزارت بهداشت ابوظبی در امارات متحده عربی استفاده از اسکنرهای ویژه صورت را در مناطق عمومی به منظور جلوگیری از گسترش بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ تأیید کرده است که این تصمیم امروز به مرحله اجرا در می‌آید.
اگر اسکنرها شخصی را به طور بالقوه آلوده به ویروس کووید-۱۹ شناسسی کنند، آن شخص اجازه ورود به یک مکان عمومی را نخواهد داشت و مجبور می‌شود ظرف ۲۴ ساعت تست PCR انجام دهد.
از این فناوری به عنوان اسکنرهای "EDE" یاد می‌شود و قبلاً در مکان‌های عمومی مختلف کشور امارات آزمایش شده است.
بیش از ۲۰ هزار نفر در آزمایش این فناوری شرکت داشتند و مشخص شد که اسکنرهای "EDE" در شناسایی افراد آلوده به ویروس کرونا ۹۰.۳ درصد موفق عمل می‌کنند و در شناسایی افراد غیر آلوده نیز با دقت ۸۳ درصد کار می‌کنند.
این فناوری با اندازه‌گیری امواج الکترومغناطیسی که هنگام حضور ذرات RNA ویروس کووید-۱۹ تغییر می‌کنند، کار می‌کند.
بنابراین می‌تواند نتایج فوری را ارائه دهد.
دکتر "جمال محمد الکعبی" معاون وزارت بهداشت ابوظبی گفت: ابوظبی یک استراتژی یکپارچه را برای مبارزه با بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ مبتنی بر افزایش آزمایش عمومی برای اطمینان از ورود ایمن به امارات، واکسیناسیون و ادامه اقدامات پیشگیرانه اتخاذ کرده است.
وی افزود: ما خوشحالیم که فناوری اسکن EDE ساخته شده در ابوظبی به اقدامات پیشگیرانه، کمک به ایجاد مناطق امن‌تر و حفظ سلامت عمومی می‌افزاید و از اسکنرهای EDE در کنار سایر روش‌های آزمایش تأیید شده مانند PCR و DPI استفاده خواهد شد.
این اسکنرها با قرار گرفتن در فاصله پنج متری صورت فرد و اسکن چهره وی کار می‌کنند و تنها چند ثانیه طول می‌کشد تا اسکنر پیامی به تلفن هوشمند شخص در حال اسکن ارسال کند.
یک پیام سبز نشان دهنده این است که فرد به کووید-۱۹ آلوده نیست، در حالی که یک پیام قرمز علائم عفونت را نشان می‌دهد.
البته ۱۷ درصد احتمال تشخیص اشتباه وجود دارد و اینجاست که باید تست PCR انجام شود.
این فناوری یادآور دستگاهی به نام "کووید هانتر"(COVID Hunter) به معنای "شکارچی کووید" است که در فوریه گذشته رونمایی شد.
این دستگاه اولین ردیاب ویروسی قابل حمل غیر تماسی در جهان بود و گفته می‌شود قادر است ویروس کرونا را بلافاصله در افراد و روی سطوح تشخیص دهد.
دستگاه‌هایی از این قبیل گام بلندی را در جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ برداشته و به مردم کمک می‌کنند تا در این دوران، ایمن بمانند.
انتهای پیام