وزش باد و گردوخاک در اصفهان آخر هفته شدت میگیرد
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 08 تیر 1400 - 13:18
اصفهان- کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی استان اصفهان از تشدید وزش باد و خیزش گرد و خاک در نواحی شرق، شمال و مرکز این استان در پایان هفته جاری خبرداد.

ابراهیم هنرمند در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی الگوهای هواشناسی بیانگر استقرار جوی به نسبت ناپایدار در سطح استان در سه روز آینده و افزایش ابر و وزش باد در بیشتر مناطق است.
وی ادامه داد: وزش باد به نسبت شدید تا شدید همراه با گرد و خاک محلی نواحی شرق، شمال و مرکز اصفهان را آخر هفته در بر میگیرد.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی اصفهان با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، گفت: دمای هوای کلانشهر اصفهان گرمترین ساعات امروز به ۳۸ درجه سانتیگراد بالای صفر و در خنکترین ساعات بامداد فردا به ۲۲ درجه سانتیگراد بالای صفر میرسد.
هنرمند اضافه کرد: کاشان با دمای ۴۳ درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرمترین و سردترین مناطق استان پیش میشود.