خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخصیص چند میلیون دلار به طرح انتقال نفت خام در روزهای پایانی دولت

مهر | سیاسی | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 12:47
نماینده مردم سبزوار در مجلس گفت: وزارت نفت ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار برای طرح انتقال نفت خام گوره- جاسک هزینه کرده تا بگوید دولت دوازدهم این طرح را تمام کرده، در حالی که همه سازه‌ها موقت است.
دولت،دوازدهم،تذكر،نماينده،كميسيون

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر عنابستانی در جلسه علنی امروز(سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی، طی تذکری شفاهی، گفت: در روزهای آخر فعالیت دولت دوازدهم خبرهایی می‌شنویم که اصلا خوشایند نیست.
وی ادامه داد: برای مثال، در وزارت نفت برای طرح انتقال نفت خام کوره- جاسک ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار هزینه کرده‌اند با این هدف که اعلام کنند دولت دوازدهم این طرح را تمام کرده است.
این در حالی است که همه سازه‌ها موقت است و باید جمع شوند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین قراردادی به مبلغ ۳۶ میلیون یورو برای ساخت «اچ‌ای‌ام» در همین پروژه با انگلیسی‌ها امضا کرده‌اند، در حالی که ساخت آن توسط داخلی‌ها امکانپذیر است لذا به دولت تذکر می دهم این موارد را رعایت کنند.
علی نیکزاد که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر این نماینده، گفت: اطلاعات مربوط به این مسئله را در اختیار کمیسیون انرژی قرار دهید تا کمیسیون به آن ورود کند.