خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش اتیوپی با ورود شورشیان به شهر تیگرای آتش بس اعلام کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 09:53
با ورود شورشیان به استان تیگرای، دولت اتیوپی از موافقت خود برای برقراری آتش بس در این منطقه خبر داد.
اتيوپي،اعلام،بس،درگيري،آتش،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، شورشیان حاضر در اتیوپی همزمان با بحرانی شدن اوضاع در استان تیگرای و فرار مقام های اتیوپیایی از شهر «مکله» پایتخت این استان وارد این شهر مهم شده و ارتش اتیوپی به ناچار وضعیت آتش بس اعلام کرد.
به گزارش تلویزیون دولتی اتیوپی، دولت مرکزی به صورت یکطرفه اعلام آتش بس کرده است.
اعلام آتش بس یکجانبه از سوی دولت فدرال اتیوپی پس از حدود ۸ ماه درگیری با نظامیان تیگرای و پس از آن صورت گرفت که نیروهای ارتش اتیوپی دوشنبه کنترل شهر مکله، مرکز تیگرای را از دست دادند.
درگیری در منطقه تیگرای از نوامبر سال گذشته و زمانی که نخست وزیر اتیوپی نیروهای خود را برای بیرون کردن مخالفان به این منطقه اعزام کرد آغاز شد.
در ابتدا با وجود تصور دولت اتیوپی از پیروزی زودهنگام در این درگیری، جنگ ادامه پیدا کرد و بحران انسانی را بر جای گذاشت که بر اساس اعلام سازمان ملل ۳۵۰ هزار نفر را در آستانه قحطی قرار داده است.
برهمین اساس خشونت‌ها در تیگرای باعث آواره شدن بیش از دو میلیون تن در منطقه کوهستانی شده است.