علت تعطیلی زودهنگام نانواییهای ملایر چیست؟
رئیس اتحادیه خبازان شهرستان ملایر کمبودن سهمیه آرد نانواییها و عدم توانایی آنها برای خرید آرد آزاد را دلیل اصلی تعطیلی زودهنگام نانواییها در سطح شهرستان ملایر دانست.

ایسنا/همدان رئیس اتحادیه خبازان شهرستان ملایر کمبودن سهمیه آرد نانواییها و عدم توانایی آنها برای خرید آرد آزاد را دلیل اصلی تعطیلی زودهنگام نانواییها در سطح شهرستان ملایر دانست.
محمدصفر حسینی در گفتوگو با ایسنا، به فعالیت ۳۳۵ نانوایی در سطح شهرستان ملایر و روستاهای اطراف اشاره و اظهار کرد: از این تعداد، ۱۹۰ نانوایی در سطح شهر و ۱۴۵ نانوایی در سطح روستاها، فعالیت میکنند و با احتساب اشتغال سه نفر در هر نانوایی لواشی و چهار نفر در هر نانوایی سنگکی و بربری، بیش از هزار نفر در نانواییهای ملایر مشغول به کار هستند.
حسینی از سهمیه شش تا هفت کیسه آرد برای هر نانوایی بهصورت روزانه خبر داد و گفت: ساعت کاری نانوایی طولانی و سهمیه آرد تعلق گرفته به هر نانوایی کم است که همین امر سبب شده قبل از غروب سهمیه آرد بسیاری از نانواییها تمام شده و دست از کار بکشند.
وی ادامه داد: سهمیه آرد برای هر شهرستان بر اساس تعداد نانواییها است و با توجه به اضافه شدن حدود ۱۲۰ نانوایی نسبت به ۱۰ سال قبل در شهرستان، سهمیه آرد هر نانوایی کمتر شده است.
حسینی با بیان اینکه آرد سهمیهای کفاف نیاز مشتریان را نمیدهد و نانواییها قادر به خرید آرد آزاد نیستند، تصریح کرد: دلیل اصلی کاهش کیفیت نان برخی نانواییها نیز کیفیت پایین آرد است که بهدلیل عدم خرید گندم خارجی است که سبب سست شدن آرد میشود.
رئیس اتحادیه خبازان شهرستان ملایر یادآور شد: افزایش چند برابری قیمت مواد اولیه پخت نان از جمله خمیر مایه و آرد و نیز افزایش سه برابری هزینه بیمه تأمین اجتماعی از مهمترین مشکلات پیشروی نانوایان است که سبب تغییر شغل برخی نانوایان و یا کمفروشی برخی دیگر شده است.
انتهای پیام