خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهر فقط با شعار فرهنگی اداره نمی‌شود زیرساخت لازم است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 08:52
منتخب شورای ششم شیراز گفت: اگرچه شیراز را با فرهنگ و ادب و هنر می‌شناسند اما نمی‌توان صرفا آن را با شعار فرهنگی اداره کرد، بلکه ابتدا باید زیرساخت‌ها را در همه حوزه‌های تجاری، اقتصادی، مذهبی، فرهنگی، تاریخی و ...تقویت کرد.
شيراز،ششم،شوراي،توسعه،شهر،محمديان،منتخب،عمراني،گردشگري،باغها ...

ایسنا/فارس منتخب شورای ششم شیراز گفت: اگرچه شیراز را با فرهنگ و ادب و هنر می‌شناسند اما نمی‌توان صرفا آن را با شعار فرهنگی اداره کرد، بلکه ابتدا باید زیرساخت‌ها را در همه حوزه‌های تجاری، اقتصادی، مذهبی، فرهنگی، تاریخی و ...تقویت کرد.
رضا محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: شیراز، شهری چند بعدی با قومیت‌های مختلف است و پل ارتباطی بین جنوب و مرکز کشور محسوب می‌شود.
او افزود: شیراز دارای پتانسیل‌های مختلفی در ابعاد گردشگری مذهبی، گردشگری پزشکی، تجاری، تفریحی، الکترونیکی، و ..است و به همین دلیل نمی‌توان این کلانشهر را تک بعدی دید و باید به همه ابعاد آن توجه کرد.
منتخب شورای ششم شیراز تاکید کرد که در شورای ششم این کلانشهر باید تلاش کرد تا با توازن پروژه‌های عمرانی مختلفی در همه حوزه‌ها تعریف و اجرایی شوند و شهر را متوزان پیش برد.
محمدیان همچنین با بیان اینکه شیراز مناطق محروم زیادی دارد، گفت: اگر در مناطق محروم کارهای عمرانی متناسبی برای توسعه و پیشرفت پیش‌بینی شود اما در زیرساخت‌های اصلی شهر اقدامات لازم انجام نشود، قطعا رشد اقتصادی لازم را در شهر نخواهیم داشت.
او؛ محرومیت زدایی، توسعه زیرساخت‌ها برای تقویت اقتصاد و معیشت، توسعه سیستم حمل و نقل عمومی اعم از شروع خطوط جدید مترو و تراموا، نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی و ...را از مهمترین اولویت‌هایی ذکر کرد که در دور جدید فعالیت شورا در شیراز باید مدنظر منتخبین قرار گیرد.
منتخب شورای ششم شیراز همچنین با بیان اینکه اعمال نگاه محیط زیستی و فضای سبز به شهر از مقوله‌هایی است که در شورای ششم باید مدنظر قرار گیرد، عنوان کرد: اگرچه پارک‌های زیادی در شیراز احداث شده اما باید با حمایت از بخش خصوصی و مردم به ویژه در حوزه باغ‌های قصردشت با همکاری باغداران پس از بازبینی، علاوه برحفظ باغ‌ها بر موضوع گسترش آنها نیز تمرکز کرد.
محمدیان با اشاره به کاهش حجم باغهای شیراز و مقرون به صرفه نبودن باغداری برای مالکان باغهای باقیمانده، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای حفظ باغها و توسعه و رونق گردشگری و بهبود اقتصاد شهری را ضروری دانست.
عضو شورای ششم شیراز با بیان اینکه شهر یک موجود زنده است و نیاز به توسعه و پیشرفت دارد، لذا نباید از مقوله پروژه‌های عمرانی غفلت کرد، گفت: تکمیل رینگ‌های ترافیکی و بازگشایی معابر به ویژه در محدوه دسترسی به حرم شاهچراغ(ع)، احداث ورودی شمال غرب شمال و ...از اولویت‌های شورای ششم باشد.
انتهای پیام