خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر مقام عالی‌رتبه یک کشور اسلامی به اراضی اشغالی تحت فشار امارات

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 07 تیر 1400 - 17:12
رسانه‌های رژیم صهیونیستی ادعا کردند که مشاور رئیس جمهوری پاکستان نوامبر گذشته تحت فشار امارات به اراضی اشغالی سفر کرد.
پاكستان،امارات،رئيس،مشاور،اسلام،قريشي،سفري،پيامي

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ادعا کردند که مشاور رئیس جمهوری پاکستان نوامبر گذشته تحت فشار امارات به اراضی اشغالی سفر کرد.
به گزارش ایسنا، روزنامه "یسرائیل هیوم" به نقل از منبعی در اسلام آباد نوشت: مشاور رئیس جمهوری پاکستان که در حال حاضر مقیم انگلیس است نوامبر ۲۰۲۰ در سفری از اسلام آباد وارد فرودگاه بن گوریون شد.
وی در حال رفتن به لندن با ویزای انگلیس بود.
این مشاور با مسؤولان ارشد وزارت خارجه دیدار و پیامی را از عمران خان، نخست وزیر پاکستان به آن‌ها منتقل کرد.
وی همچنین پیامی را از قمر جاوید باجوا، رئیس ستاد ارتش پاکستان به یوسی کوهن، رئیس سابق موساد منتقل کرد.
شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان اواخر سال میلادی گذشته گفت: ما تا زمان حل مساله فلسطین روابطی را با اسرائیل برقرار نخواهیم کرد.
وی وجود هرگونه فشار بر پاکستان برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.
قریشی بعد از سفری دو روزه به امارات گفت که با محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد امارات در این باره گفت‌وگو کرده و توضیح داده است.
وی گفت: من سیاست پاکستان را برای رهبری امارات توضیح دادم و اسلام آباد تصمیماتی اتخاذ می‌کند که منافعش را تضمین کند.
انتهای پیام