خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شبکه آب و برق ۲۴۰۰ روستای کشور از سیلاب خسارت دید

مهر | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 22 فروردین 1398 - 17:53
پلدختر- وزیر نیرو گفت: سیل اخیر به شبکه آب و برق ۲ هزار و ۴۰۰ روستا خسارت وارد کرده که ۸۰۰ روستا مربوط به لرستان است.
لرستان،سيل،خسارت،آب،روستاها،برق

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا اردکانیان امروز در بازدید از مناطق سیل زده پلدختر با اشاره به اینکه سیل اخیر به شبکه آب و برق ۲ هزار و ۴۰۰ روستا خسارت وارد کرد، اظهار داشت: از این تعداد روستای خسارت دیده حدود ۸۰۰ روستا معادل یک سوم کل روستاها در لرستان خسارت دیدند.
وی با تاکید بر اینکه خسارت سیل به زیرساخت‌های لرستان به خصوص شبکه‌های آب و برق بسیار سنگین است، افزود: خوشبختانه با تلاش همکاران ما اکثر شبکه‌های آب و برق روستاها و شهرهای لرستان ترمیم شده و در این زمینه مشکل جدی نداریم.
وزیرنیرو هم چنین در بازدید از روستاهای حاشیه سد سیمره که به علت بالا آمدن دریاچه سد سیمره غرقاب شده‌اند، گفت: به دستور رئیس جمهور ساز و کاری طراحی کردیم که ظرف سه ماه آینده همه مطالبات ساکنان این روستاها پرداخت می‌شود.
اردکانیان با اشاره به حجم گسترده تولید آب در لرستان و مهار نشدن منابع آبی گفت: پس از فارغ شدن از مسئله سیل، یک روش عادلانه را برای تخصیص منابع آبی استان‌ها در نظر می‌گیریم.