خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی به پایگاه نیروی هوایی هند در نزدیکی مرز پاکستان

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 06 تیر 1400 - 15:13
نیروی هوایی هند اعلام کرد، دو انفجار اوایل امروز (یکشنبه) در منطقه فنی پایگاه نیروی هوایی جامو رخ داد که در نتیجه آن، دو تن زخمی شدند اما جنگنده‌ها و تجهیزات دیگر سالم هستند.
هوايي،پايگاه،هند،نيروي،حمله،جامو،رخ

نیروی هوایی هند اعلام کرد، دو انفجار اوایل امروز (یکشنبه) در منطقه فنی پایگاه نیروی هوایی جامو رخ داد که در نتیجه آن، دو تن زخمی شدند اما جنگنده‌ها و تجهیزات دیگر سالم هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دو پهپاد مجهز به سلاح به پایگاه نیروی هوایی هند در جامو حمله کرده و انفجارهایی رخ داد.
این نخستین حمله به پایگاه هوایی هند در نزدیکی مرز با پاکستان است.
نیروی هوایی هند در بیانیه‌ای بدون تبادل اطلاعات درباره ماهیت دقیق این حمله اعلام کرد: دو انفجار اوایل صبح امروز در این پایگاه هوایی رخ داد که یکی باعث تخریب جزئی سقف یکی از ساختمان‌ها شده و دیگری در یک محوطه فضای باز منفجر شد اما به تجهیزات آسیبی نرسید.
برخی منابع گفته‌اند این حمله توسط دو پهپاد صورت گرفته است.
تحقیقات در این باره ادامه دارد.
همچنین منابع مطلع احتمال دادند دلیل انفجارها پرتاب بمب دست ساز توسط پهپادها به داخل این پایگاه نیروی هوایی باشد.
هند و پاکستان در فوریه سال جاری میلادی برای تکمیل توقف تیراندازی در سراسر مرز شامل خط کنترل بین دو کشور به توافق رسیدند.
تنش‌ها بر سر جامو و کشمیر از ۱۹۴۷ در جریان است.
دهلی‌نو مدعی مالکیت این منطقه است که اکنون با خط کنترل بین دو کشور تقسیم شده است.
انتهای پیام