خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توطئه تروریست نامیدن سپاه توسط آمریکا سبب انسجام بیشتر ملت ایران شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 فروردین 1398 - 15:50
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با محکومیت تروریست نامیدن سپاه از سوی آمریکا، گفت: این توطئه و حرف نابخردانه و وقیحانه دشمن عاملی برای افزایش انسجام در داخل ایران شد.
انقلاب،ايران،ملت،اسلامي،سپاه،دشمن،باخته،بويراحمد،تروريست،مقدس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، غلام‌محمد زارعی ظهر امروز در دیدار با فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نهادهای برآمده از انقلاب مانند سپاه به عنوان الگوها و نمادهای راه و تفکر و اندیشه انقلاب اسلامی هستند اظهار داشت: انقلاب اسلامی و ملت ایران و نهادهای برآمده از انقلاب همواره رویکرد دفاع از اسلام و انسانیت و حرکت در مقابل ظلم و سیاهی را دنبال می‌کنند.
وی با تأکید بر اینکه این رویکرد همواره در کنار مظلومان و محرومان عالم خواهد بود، افزود: روحیه استکبارستیزی ملت ایران سبب شد که دشمن با توطئه‌های گوناگون خود در طول 40 سال گذشته همواره از این تفکر و اندیشه شکست و سیلی بخورد و در هر جا که وارد شد با پشیمانی میدان را ترک کند.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با محکومیت تروریست نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی آمریکا، گفت: دشمن بی‌شرمانه آخرین تیر را از ترکش خارج کرد و در مقابل یک نهاد مقدس مردمی قرار گرفت این در حالی است که روح بلند و فکر و اندیشه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره در جای جای دنیا در کنار مظلومان و محرومان است.
زارعی با بیان اینکه سپاه همواره در کنار ملت ایران حضور داشته و در راه آرامش ملت ایران مقاومت و فداکاری کرده است، عنوان کرد: آمریکای شیطان‌صفت و مستکبر در حالی با وقاحت و بی‌شرمی این نهاد مقدس را به عنوان تروریست معرفی کرد که در دامن خود خشن‌ترین تروریست یعنی داعش را پرورش داد.
وی بیان کرد: خوشبختانه ملت ایران و آحاد مردم و مسئولان ایران و همه انسان‌های پاک باخته دنیا به صورت یکپارچه به این ادعای آمریکای شیطان‌صفت واکنش نشان داده و این توطئه و حرف نابخردانه و وقیحانه دشمن عاملی برای انسجام در داخل ایران شد.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: توطئه‌های دشمن در طول تاریخ همواره شکست خورده و باز هم شکست می‌خورد و این انقلاب راه مقدس و نورانی خود را را با سربازان پاک باخته و جان باخته خود با وحدت کلمه همه ملت و مسئولان ادامه می‌دهد.
انتهای پیام/ح