خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریان آزاد ملی و جنبش امل جدال رسانه‌ای علیه یکدیگر را متوقف کردند

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 05 تیر 1400 - 22:12
جریان آزاد ملی به رهبری جبران باسیل از حامیانش خواست جنگ رسانه‌ای با جنبش امل به ریاست نبیه بری را متوقف کنند. همچنین در اقدامی مشابه جنبش امل همین درخواست را از حامیانش داشت.
امل،جنبش،درخواست،حاميانش،باسيل،آزاد

جریان آزاد ملی به رهبری جبران باسیل از حامیانش خواست جنگ رسانه‌ای با جنبش امل به ریاست نبیه بری را متوقف کنند.
همچنین در اقدامی مشابه جنبش امل همین درخواست را از حامیانش داشت.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المیادین، جریان آزاد ملی اعلام کرد، درخواست مذکور در راستای فراهم سازی زمینه و فضا مقابل سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان برای موفقیت در تلاش‌هایش در زمینه تشکیل دولت است.
جنبش امل نیز از حامیانش خواست همه انواع هجمه و جدال‌های رسانه‌ای با جریان آزاد ملی را متوقف کنند.
در بیانیه دفتر اطلاع‌رسانی مرکزی جنبش امل آمده است: ما همواره به دنبال عدم ورود به درگیری با هر طرف داخلی دیگر هستیم.
ما در مقام پاسخ به اظهارات و توییت‌هایی بودیم که نمادها و رهبران را هدف می‌گیرند.
سید حسن نصرالله شب گذشته درباره درخواست کمک جبران باسیل رهبر فراکسیون لبنان قوی از او در پرونده تشکیل دولت صحبت و فاش کرد در پاسخ به درخواست باسیل تلاش‌هایش را آغاز کرده است.
انتهای پیام