جوانان اردستانی؛ قربانی نخست سوداگری مواد مخدر/باورهای غلط به بلائی خانمانسوز تبدیل شده است
گروه استانها - جوانان اردستانی قربانی نخست سوداگری مواد مخدر هستند به نحوی که باورهای غلط به بلائی خانمانسوز تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان ، پنجم تیرماه، به عنوان سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر و 4 لغایت 10 تیر ماه به هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است و این ایام فرصت مناسبی است تا با هماهنگی همه دستگاههای اجرایی و حساسسازی اقشار مختلف جامعه اقدامات و برنامههایی با محوریت پیشگیری از اعتیاد جهت کاهش آسیبهای اجتماعی اجرایی شود و از حداکثر ظرفیتها جهت دسترسی به خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد نیز استفاده شود.
شعار نمادین سال 1400 با نام یاریگران زندگی- مشارکت اجتماعی- پیشگیریی از اعتیاد است و با توجه به اولویتهای امسال در عرصههای پیشگیری اولیه از اعتیاد، درمان و کاهش آسیب و توانمندسازی معتادان بهبود یافته، ابلاغی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر به منظور تقویت حساسسازی آحاد جامعه و مسئولان نسبت به ابعاد مختلف معضل مواد مخدر و روان گردانها برنامههای متنوعی برگزار میشود.
محمد علی مطلبزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: توسعه و تقویت فعالیتهای فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد در کانونهای هدف از جمله مدارس، دانشگاهها، محیطهای کار و خانوادهها از اهم برنامههای سالیانه است که بر آن اهتمام داریم.
وی افزود: هفته جهانی مبارزه با موادمخدر فرصت مغتنمی برای بازنگری در برنامهها و اقدامات انجام شده در این حوزه و نیز پیدا کردن راهکاهای اثر بخش در پیکار بیامان با این معضل بزرگ اجتماعی است تا از ابتلای جوانان به عنوان نیروهای مولد و سرمایههای ارزشمند انسانی که جزو اولین قربانیان این سوداگری مرگبار است پیشگیری شود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان اردستان گفت: آموزش مهارتهای زندگی به دانشآموزان در طرح یاریگران زندگی در جهت پیشگیری از آسیب اعتیاد در دانشآموزان مدارس متوسطه اول در شش مدرسه شهرستانهای اردستان به استعداد 250 نفر انجام شده و آموزش فرزندپروری در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله آسیب اعتیاد جهت والدین دانشآموزان چهار مدرسه اردستان به استعداد 350 نفر انجام شده است.
وی ابراز داشت: آموزش مهارتهای زندگی از طریق تهیه کلیپ و انتشار در گروههای دانشآموزان شهرستان اردستان و انتشار پیامهای آموزشی در کانالهای خبری این شهرستان تحت عنوان آموزش تابآوری، آنچه والدین باید در مورد پیشگیری از اعتیاد بدانند، باورهای غلط در مورد مواد اعتیادآور و همچنین آموزش مهارت نه گفتن به نوجوانان ورزشکار اداره ورزش و جوانان شهر زواره توسط کارشناسان پیشگیری به استعداد 40 نفر انجام شده است.
مطلب بیان کرد: این اداره در یکسال گذشته برنامههایی از قبیل برپایی نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد در اداره بهزیستی، فضاسازی محیطی و شهری با پیامهای پیشگیری از اعتیاد، برگزاری پنج کمیته فرهنگی پیشگیری از اعتیاد، ارائه یاری برگ به بیماران معتاد در حال درمان به مبلغ 19 میلیون ریال، پرداخت وام خود اشتغالی 500 میلیون ریالی به بهبودیافتگان به تعداد 79 نفر، برگزاری کلاس آموزش پیشگیری از اعتیاد جهت کارگران کارخانجات پیشرو گستر فارس و صنایع ریخته گری به تعداد 70نفر انجام شده است.
انتهای پیام/802/ش