خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت مشکلاتی که چوب لای چرخ تولید می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 05 تیر 1400 - 19:52
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: به روز رسانی، شرط موفقیت واحدهای تولیدی استان است.
توليدي،استان،واحدهاي،شير،كارخانه،عابدي،لبني،استاندار،محصولات ...

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: به روز رسانی، شرط موفقیت واحدهای تولیدی استان است.
مشیرالحق عابدی، امروز شنبه ۵ تیرماه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: ما تا زمانی که نتوانیم فرآوری محصولات نو و جدید داشته باشیم و واحدهای سنتی موجود را به فعل روز مجهز نکنیم، موفق نخواهیم شد.
به گزارش ایسنا، وی تأکید کرد: در بحث واحدهای تولیدی لبنیات استان، مشکل در این جاست که به تولید چند محصول مختصر و سنتی اکتفا کرده‌اند.
معاون استاندار با تأکید بر این که دولت در راستای حمایت از واحدهای تولیدی همه جوره پای کار است، یادآور شد: در حوزه واحدهای تولیدی محصولات لبنی، تسهیلات باید در سه بخش سرمایه ثابت، برندسازی و سرمایه در گردش پرداخت شود.
عابدی بیان کرد: محصولات استان باید با برندی خاص و ویژه و با بهترین کیفیت به بازار عرضه شوند.
وی با اشاره به این که بارها عنوان شده که میزان شیر تولیدی استان بر اساس تعداد دام است، تصریح کرد: باید پایه درستی برای تعیین میزان شیر تولیدی در استان داشته باشیم.
معاون استاندار افزود: درخصوص واحدهای تولیدی شیر استان، میزان تولید و وضعیت فعالیت کارخانه مشخص است، اما اگر به هر دلیلی توان مدیریتی در مجموعه ضعیف است، باید برای اصلاح آن چاره اندیشی شود.
عابدی با تأکید بر اینکه از سال ۹۲ تاکنون مجوز کارخانه لبنیات در استان صادر نشده، گفت: سال گذشته، به جهت تکمیل زنجیره هاب شتر، سرمایه گذار برای خریداری یک کارخانه تولید فرآورده‌های لبنی اقدام کرد، اما همین واحدهایی که امروز از مشکلاتشان می‌گویند، کارخانه خود را به گونه‌ای قیمت گذاری کردند که این اقدام انجام نشد.
وی یادآور شد: مهم‌ترین راهکار برون رفت واحدهای تولیدی شیر و فرآورده‌های لبنی استان، به روز شدن و تبعیت از ذائقه مردم در شرایط موجود است.
انتهای پیام