خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همگروهی تیم ملی فوتبال قطر با حریفان سابق ایران

مهر | ورزشی | شنبه، 05 تیر 1400 - 17:00
۱۶ تیم حاضر در مرحله نهایی مسابقات کشورهای عربی حریفان خود را شناختند.
گروه،قطر،مسابقات،تيم،سودان،بحرين،صفر،عمان

به گزارش خبرگزاری مهر، ۱۴ تیم ملی فوتبال از جهان عرب طی هفت بازی تک حذفی انتخابی از روزهای ۲۹ خرداد تا ۴ تیر ماه در دو استادیوم بین المللی خلیفه و جاسم بن‌حمد دوحه قطر به مصاف یکدیگر رفتند و نتایج زیر را به ثبت رساندند.
* لیبی صفر - سودان ۱
* عمان ۲ - سومالی ۱
* اردن ۳ - سودان جنوبی صفر (*)
* موریتانی ۲ - یمن صفر
* لبنان ۱ - جیبوتی صفر
* فلسطین ۵ - جزایر کوموروس ۱
* بحرین ۲ - کویت ۰
سودان جنوبی به دلیل مثبت اعلام شدن تست کرونای هفت بازیکن و بالنتیجه قرنطینه شدن ۱۹ بازیکن این تیم در بدو ورود به قطر، از مسابقات مقدماتی «جام عرب فیفا - قطر ۲۰۲۱» کنار گذاشته شد.
مرحله نهایی این مسابقات در چهار گروه چهار تیمی طی روزهای ۹ الی ۲۷ آذر در ۶ استادیوم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برگزار خواهد شد.
قرعه کشی این مسابقات به ترتیب زیر است:
گروه یک: قطر، عراق، عمان و بحرین
گروه دو: تونس، امارات متحده عربی، سوریه و موریتانی
گروه سه: مراکش، عربستان سعودی، اردن و فلسطین
گروه چهار: الجزایر، مصر، لبنان و سودان
تیم ملی فوتبال قطر میزبان این مسابقات در گروه نخست با عراق و بحرین همگروه شده است؛ دو تیمی که حریف تیم ملی ایران در گروه C مسابقات انتخابی جام جهانی بودند.
همچنین تیم عمان با هدایت برانکو ایوانکوویچ هم در گروه نخست با قطر، عراق و بحرین همگروه است.