خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تروریست خواندن سپاه اوج حماقت آمریکا/ مذاکره کنندگان عبرت گیرند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 فروردین 1398 - 14:16
سمنان - جانشین مرکز راهبردی بسیج بابیان اینکه تروریست خواندن سپاه اوج حماقت آمریکا را نشان می‌دهد، گفت: مذاکره کنندگان با آمریکا از این تصمیم استکبار عبرت گیرند.
سپاه،آمريكا،پاسداران،تروريست،ابراز،ايران،بابيان،گودرزي،بسيج، ...

به گزارش خبرنگار مهر، داوود گودرزی ظهر پنجشنبه در حاشیه همایش فرماندهان پایگاه‌های بسیج سمنان به میزبانی سالن همایش‌های شرکت آب و فاضلاب شهری استان در جمع خبرنگاران ضمن بیان اینکه تروریست خواند سپاه از سوی آمریکا اوج حماقت آن‌ها را در دنیا نشان می‌دهد، ابراز داشت: با حضور مقتدرانه سپاه در منطقه آمریکا از رسیدن به اهداف خود بازمانده است از این روز کینه و خصومت خود را نسبت به سپاه پاسداران این گونه ابراز می‌کند.
وی ضمن بیان اینکه با حضور سپاه پاسداران همه طرح‌های آمریکا با شکست منتهی شده است، اضافه کرد: این نشان می‌دهد که دیگر آمریکا ابر قدرت جهان نیست و از ضعف استکبار در خاورمیانه حکایت دارد.
جانشین مرکز راهبردی بسیج با بیان اینکه تصور آمریکا از تروریست خواندن سپاه و ایجاد جنگ روانی ایجاد مشکلات اقتصادی بیشتر در تیران بود، ابراز داشت: این اتفاق تأثیری بر مسائل اقتصادی و حقوقی ایران برجای نگذاشت که این نیز نشان می‌دهد تیر آن‌ها به سنگ خورده و باز هم در مسیر خود شکست خوردند.
گودرزی بابیان اینکه آمریکا هیچ زمان خیرخواه ملت ایران نبوده است، تصریح کرد: کسانی که دم از ارتباط و مذاکره با آمریکای زنند امروز از این واقعه باید عبرت گیرند که خروج آمریکا از برجام و تروریست خواندن ایران تنها کینه‌توزی آن‌ها را نشان می‌دهد.
وی بابیان اینکه سپاه به عنوان ارتشی برخواسته از مردم همواره در خدمت جامعه بوده است، اضافه کرد: خوشبختانه مردم و مسئولان ارشد نظام جمهوری اسلامی تمام قد حمایت خود را از سپاه پاسداران اعلام و با این نهاد تجدید پیمان بستند.