خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محور هراز باز است/ مردم اخبار کذب فضای مجازی را دنبال نکنند

فارس | برگزیده | پنجشنبه، 22 فروردین 1398 - 13:48
فرمانده پلیس‌راه شرق استان تهران گفت: دقایقی پیش خبری در فضای مجازی در خصوص ریزش کوه و انسداد محور هراز منتشر شد که کاملاً کذب است.
محور،راهور،محبي،هراز،سامانه،حرم،نقليه

سرهنگ سیاوش محبی فرمانده پلیس‌راه ویژه شرق استان تهران در پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پردیس، با اشاره به پخش خبری مبنی بر انسداد محور هراز که از قول وی و با اعلام ریزش کوه منتشرشده بود، اظهار داشت: در حال حاضر تردد انواع وسایل نقلیه از محور هراز روان و عادی در جریان و وضعیت جوی پایدار است و مشکل خاصی در این محور وجود ندارد.
وی گفت: متأسفانه برخی افراد در فضای مجازی اقدام شایعه‌پراکنی می‌کنند و اخبار کذبی را دست‌به‌دست داده و فضای جامعه را مسموم می‌کنند، اما هم‌وطنان باید اخبار رسمی جاده‌ها را از طریق خبرگزاری‌های معتبر، سامانه پلیس‌راه و راهور دنبال کنند.
فرمانده پلیس‌راه ویژه شرق استان تهران افزود: آمدوشد انواع وسایل نقلیه از محور فیروزکوه، امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم بدون مشکل و روان در جریان است و خودروها به‌راحتی در حال عبور از محورهای مواصلاتی هستند
محبی خاطرنشان کرد: هم‌وطنان قبل از آغاز سفر اطلاعات راه‌ها را از طریق سامانه پلیس راهور و راهداری کسب و پس از اطلاع از وضعیت محورها، با تجهیزات کامل زمستانه، اطمینان از سالم بودن سیستم فنی و گرمایشی خودرو، مسافرت خود را آغاز کنند.
انتهای پیام/67016/م/ی30