خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصرف برق گلستان در مرز هشدار/ مردم ۳۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 تیر 1400 - 12:31
گرگان- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: با توجه به شرایط موجود (گرمی هوا، خالی بودن سدها و غیره) مصرف برق گلستان به مرز هشدار رسیده است.
برق،استان،استخراج،رمز،ارز،توزيع،نيروي،مصرف،شركت،نصيري

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر نصیری ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به شرایط موجود (گرمی هوا، خالی بودن سدها و غیره) مصرف به مرز هشدار رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان با اشاره به شناسایی مشترکان پرمصرف استان اضافه کرد: اگر مشترکان پرمصرف، تغییر رویه ندهند برق آنها قطع می شود.
نصیری بیان کرد: ساعات اوج مصرف برق استان از ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ عصر است و اگر مشترکان در این ساعت دست کم ۳۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند خاموشی های گسترده برق در استان نخواهیم داشت.
وی گفت: طی دستورالعمل های دریافتی از وزارت نیرو فعالیت همه مراکز استخراج رمز ارزها ممنوع بوده و با خاطیان این امر برخورد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال را از جمله عوامل افزایش مصرف برق اعلام کرد و گفت که روز به روز به تعداد ماینرهای ضبط شده در سطح استان افزوده می شود.
نصیری افزود: طی بازرسی های صورت گرفته و برگزاری مانورهای اقدام فراگیر سال ۱۴۰۰ با محوریت شناسایی برق های غیرمجاز و بیت کوئین، در سطح استان ۲۴۵ دستگاه استخراج ارز دیجیتال کشف و ضبط شد.
وی گذری هم بر جلسه مقابله با مراکز استخراج رمز ارزها زد و گفت: پلیس امنیت اقتصادی همچون گذشته کمک رسان مجموعه صنعت برق در کشف و برخورد با مراکز استخراج رمز ارز بوده که با افرادی که به صورت غیرقانونی این فعالیت را در استان انجام می دهند برخورد و اموال مکشوفه ضبط و مراحل قانونی را طی خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان اضافه کرد: اطلاعات مشترکانی که از طریق داده کاوی شرکت توزیع نیروی برق استان مشکوک به استخراج رمز ارز یا برق غیر مجاز هستند توسط پلیس امنیت اقتصادی رصد می شود.