خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رقابت شجاع با ژاوی برای کسب عنوان بهترین گلزن این هفته ACL

ایسنا | برگزیده، ورزشی | پنجشنبه، 22 فروردین 1398 - 13:23
مدافع پرسپولیس برای گل زیبا مقابل الاهلی عربستان، نامزد زننده بهترین گل هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا شد.
آسيا،گل،هفته،الاهلي

مدافع پرسپولیس برای گل زیبا مقابل الاهلی عربستان، نامزد زننده بهترین گل هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا شد.
به گزارش ایسنا، در پایان هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، کنفدراسیون فوتبال آسیا بهترین گل‌های هفته را انتخاب کرد که نام شجاع خلیل‌زاده به خاطر گل قیچی برگردان به الاهلی عربستان در این نظرسنجی دیده می‌شود.
بازیکن پرسپولیس در این نظرسنجی با ژاوی از السد، علیجانف از پاختاکور و صفوی رشید از جوهور دارالتعظیم مالزی رقابت می‌کند که تاکنون با بیش از کسب ۹۰ درصد آرا از رقبای خود پیش است.
برای رأی دادن به شجاع خلیل‌زاده می‌توانید این‌جا کلیک کنید.
انتهای پیام