خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش برگزیده جایزه جلال به تزریق واکسن ایرانی از سوی رهبر انقلاب: امان از دستت!

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | شنبه، 05 تیر 1400 - 09:35
قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی که امروز سیدعلی الحسینی الخامنه‌ای ۴ تیر ۱۴۰۰، آستین دست چپ خود را به نشانه «اعتماد به علم جوانان وطن» بالا زد و واکسن «وطنی» را دریافت کرد.
دست،واكسن،تير،دريافت،قلمت،ننويسي

قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی که امروز سیدعلی الحسینی الخامنه‌ای ۴ تیر ۱۴۰۰، آستین دست چپ خود را به نشانه «اعتماد به علم جوانان وطن» بالا زد و واکسن «وطنی» را دریافت کرد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، اکبر صحرایی که با نگارش رمان «حافظ هفت» در پنجمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد عنوان برگزیده را به دست آورد، به دریافت واکسن ایرانی توسط رهبر انقلاب واکنش نشان داد و نوشت: «امان از دستت».
وی در آستانه ۶ تیر سالروز ترور رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر نوشت: قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی که امروز سید علی الحسینی الخامنه‌ای که کارایی دست راست خود را در ترور نافرجام ۶ تیر ۱۳۶۰ از دست داده بود، امروز ۴ تیر ۱۴۰۰، آستین دست چپ خود را به نشانه «اعتماد به علم جوانان وطن» بالا زد و واکسن «وطنی» را دریافت کرد.
او در صفحه شخصی خود عکسی را از مجروحیت رهبری در سال ۶۰ و تصویری از دریافت واکسن «کووایران برکت» منتشر کرد.
انتهای پیام/