خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاستین ترودو: کانادا بابت گور‌های جمعی کودکان بومی شرمسار است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 04 تیر 1400 - 23:41
نخست‌وزیر کانادا درپی پیدا شدن گور جمعی در کانادا اعلام کرد که مردم کانادا از این موضوع وحشت‌زده و شرمسار هستند.
كشف،كانادا،قديمي،مدرسه،ترودو،نژادپرستي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا، در واکنش به کشف یک گور جدید دسته‌جمعی در این کشور، در اظهاراتی گفت: «کانادایی‌ها از سیاست طولانی‌مدت دولت خود در اجبار کودکان بومی برای رفتن به مدارس شبانه‌روزی که اکنون صد‌ها قبر بدون علامت در آن یافت شده است، وحشت‌زده و شرمسار هستند.»
این سخنان در حالی بیان می‌شود که ترودو دیروز نیز اعلام کرده بود: «ما باید از گذشته خود در نژادپرستی درس بگیریم تا آینده بهتری بسازیم.»
او در ادامه کشف گور‌های دسته‌جمعی کودکان در ایالت‌های «بریتیش کلمبیا» و «ساسکاچوان» کانادا را شرم‌آور و یادآور «نژادپرستی سیستماتیک، تبعیض و بی‌عدالتی علیه بومیان» دانست.
چندی پیش مقامات محلی کانادا اعلام کردند صد‌ها قبر بی‌نام و نشان را در محل مدرسه قدیمی «هندو‌های ماریو» کشف کرده‌اند.
گفته می‌شود تعداد این گور‌ها می‌تواند چندین برابر ۲۱۵ جسد کودکی باشد که در ماه‌های گذشته در ساختمان یک مدرسه قدیمی در منطقه کاملوس کشف شده است.
کشف گور‌های بی‌نشان در کانادا موجب شوک همگان در این کشور شده و به یکی از خبرسازترین موضوعات اخیر تبدیل شده است.
مقامات محلی می‌گویند با کمک ابزار‌های پیشرفته شامل رادار‌هایی که می‌تواند به اعماق زمین نفوذ کند به‌دنبال کشف گور‌های بیشتری هستند.
مدرسه قدیمی هندو ماریوال از سال ۱۸۹۹ تا ۱۹۹۷ فعالیت می‌کرده است.
انتهای پیام/