خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمعه بدون فوتی کرونایی در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 04 تیر 1400 - 21:29
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 26 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.
اردبيل،استان،نفر،بستري

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 26 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.
شهرام حبیب‌زاده چهارم تیر در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: از 26 بیمار بستری شده جدید 19 نفر از اردبیل، 3 نفر از پارس آباد و 4 نفر از مشگین‌شهر هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین 13 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.
حبیب‌زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 156 نفر است که از این تعداد 43 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه آی سی یو قرار دارند.
به گفته وی، هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل و مشگین‌شهر در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های خلخال، اصلاندوز، گرمی، پارس‌آباد، بیله‌سوار، نمین، سرعین، نیر و کوثر در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام