خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسمان آفتابی و ماندگاری گرما در همه شهرها/ هوای شرجی در گرم ترین شهر کشور

فارس | برگزیده، اقتصادی | جمعه، 04 تیر 1400 - 19:13
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در ۵ روز آینده جوی پایدار و آسمانی صاف در اغلب نقاط کشور حاکم است، همچنین توده هوای گرم در این مدت در کشور ماندگار است.
كشور،آينده،روز،جوي،وزش،صاف،هواشناسي،باد

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در ۵ روز آینده جوی پایدار و آسمانی صاف در اغلب نقاط کشور حاکم است، همچنین توده هوای گرم در این مدت در کشور ماندگار است.
صادق ضیائیان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: کماکان در ۵ روز آینده جوی پایدار و آسمانی صاف در اغلب نقاط کشور حاکم است همچنین توده هوای گرم در این مدت در کشور ماندگار است.
وی ادامه داد: در پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور خصوصاً زابل وزش باد شدید و گرد و خاک ادامه دارد در همین مدت در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در شرق هرمزگان، ارتفاعات جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده و رعد و برق خواهیم داشت.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار کرد: از شنبه ۵ تیر تا اواسط هفته در بخش هایی از شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید رخ می‌دهد.
ضیائیان می‌افزاید: از امروز تا یکشنبه ۱۶ تیر با توجه به جریان هوای گرم و مرطوب جنوبی در خوزستان هوا شرجی خواهد بود.
وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده صاف گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۳۵ و ۲۵ درجه خواهد بود.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای ۸ درجه بالای صفر خنک ترین مرکز استان و اهواز با بیشینه دمای ۴۸ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.
انتهای پیام/