خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسوشیتدپرس: آمریکا 650 نظامی خود را در افغانستان باقی خواهد گذاشت

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 04 تیر 1400 - 05:53
یک رسانه آمریکایی با ادعای اینکه روند خروج نظامیان این کشور از افغانستان تا دو هفته دیگر تکمیل می‎‌شود، اعلام کرد که 650 نظامی ایالات متحده در خاک افغانستان باقی خواهند ماند.
افغانستان،خروج،آمريكايي،پنتاگون

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، با وجود اعلام پنتاگون مبنی بر احتمال آهسته شدن سرعت روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، اکنون خبرگزاری آسوشیتدپرس عنوان کرده که تا دو هفته دیگر روند خروج تا حد زیادی تکمیل می‌شود.
آسوشیتدپرس به نقل از مسئولان آمریکایی همچنین گزارش داد که 650 نظامی این کشور برای حمایت از دیپلمات‌ها در خاک افغانستان باقی خواهند ماند.
این در حالی است که «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دوشنبه گذشته ذدر یک نشست خبری گفت که آمریکا ممکن است سرعت روند خروج نیروهایش از افغانستان را به دلیل پیشروی‌های طالبان و ناامنی‌های افغانستان کاهش دهد.
روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان درحالی کاهش یافته که حملات طالبان در هفته‌های اخیر به طور بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و شهرستان‌های افغانستان بطور پیاپی سقوط می‌کنند.
انتهای پیام