افزایش چشمگیر بیماران سرپایی مبتلا به کرونا در یزد
یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از افزایش چشمگیر بیماران سرپایی مبتلا به کرونا در یزد خبر داد و گفت: در شبانه روز گذشته بیش از ۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۸۶۴ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۴۳۱ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.
وی با اشاره به شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونا افزود: از این تعداد ۲۷ نفر در بیمارستانهای استان بستری هستند و ۴۰۴ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: در شبانه روز گذشته شش بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ۳۳۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۷۷ نفر در بخش مراقبتهای ویژه خدمات دریافت می کنند.
نوری شادکام از همشهریان خواست همچنان شیوه نامه های بهداشتی را رعایت و از برگزاری دورهمیهای خانوادگی جدا خودداری کنند.