خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردن طرح جدید شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 تیر 1400 - 19:46
وزارت خارجه اردن موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با اجرای طرح جدید شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین را محکوم کرد.
شهرك،اشغالي،اراضي،گسترش،طرح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، وزارت خارجه اردن به طرح جدید رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک سازی ها در اراضی اشغالی فلسطینیان واکنش نشان داد.
بر اساس این گزارش، «ضیف الله علی الفایز» سخنگوی وزارت خارجه اردن تأکید کرد که طرح رژیم صهیونیستی برای ساخت واحدهای جدید صهیونیست‌نشین در اراضی اشغالی فلسطین، مردود است.
سخنگوی وزارت خارجه اردن همچنین تأکید کرد: از دیدگاه ما طرح جدید تل آویو برای گسترش شهرک سازی ها در اراضی اشغالی با قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در تعارض است.
اسرائیل باید هرچه سریع‌تر در این زمینه تجدید نظر کند.
الفایز عنوان کرد: گسترش شهرک سازی ها در اراضی اشغالی فلسطین به معنای کوچاندن شمار بیشتری از فلسطینیان از مناطق محل سکونت خود است.
بنابراین، واضح است که شهرک سازی ها غیر قانونی هستند.
گفتنی است، رژیم صهیونیستی روز گذشته طرح ساخت واحدهای مسکونی جدید برای شهرک نشینان در کرانه باختری را تصویب کرد.
این اولین اقدام کابینه نفتالی بنت در زمینه گسترش شهرک‌سازی‌ها محسوب می‌شود.