خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دغدغه جدید مجید برای بازی مقابل گل‌گهر

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 03 تیر 1400 - 17:24
وریا غفوری و احمد موسوی هنوز به طور کامل بهبود پیدا نکرده اند و در بازی مقابل گل گهر غایب هستند.
استقلال،راست،بازي،مصدوميت،مدافع،وريا

به گزارش مشرق، تیم استقلال در شرایطی فرداشب در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر مقابل گل گهر سیرجان قرار می گیرد که تعدادی از بازیکنان این تیم به دلایل مختلف غایب هستند.
در کنار مصدومیت برخی نفرات اما آسیب دیدگی دو مدافع راست استقلال بیشتر به چشم خواهد آمد.
وریا غفوری کاپیتان آبی ها در بازی با پدیده دچار مصدومیت شد و زمین بازی را ترک کرد.
همچنین احمد موسوی دیگر مدافع راست استقلال مدتها با مصدومیت دست و پنجه نرم کردو هنوز احساس درد کوچکی در پایش دارد.
در این شرایط دو مدافع راست استقلال با مصدومیت جزئی مواجه هستند و همین موضوع به اصلی ترین دغدغه فرهاد مجیدی برای مسابقه با گل گهر تبدیل شده است.
از این رو مجیدی احتمالا با توجه به شرایط حساس استقلال به هردو مدافع راست خود بازی بدهد.
به عبارت بهتر سرمربی استقلال احتمالا بازی فردا را با حضور احمد موسوی در دفاع راست شروع می کند و در صورت نیاز وریا غفوری در نیمه دوم به ترکیب اضافه خواهد شد تا این دو ستاره آسیب دیدگی شان تشدید نشود و بتوانند در مسابقات بعدی نیز برای استقلال بازی کنند.