خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همسران جانبازان ۷۰ درصد کرمانشاهی واکسن کرونا دریافت می‌کنند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 تیر 1400 - 21:41
کرمانشاه- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت سلامت جانبازان و خانواده آنان گفت: همسران جانبازان ۷۰ درصد کرمانشاهی واکسن کرونا دریافت می‌کنند.
ايثارگران،جانبازان،كرمانشاه،شهدا،استان،دارو،بنياد،درمان،خانو ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رضا مرادی ظهر امروز در نشست بررسی مسائل و مشکلات درمانی و دارویی ایثارگران و خانواده شهدا اظهار کرد: امنیت امروز کشور مرهون فداکاری شهدا و ایثارگران است که با از جان گذشتگی در برابر دشمن ایستادند و از کیان اسلامی دفاع کردند.
وی افزود: تکریم ایثارگران و خانواده‌های آنها در کنار ارائه خدمات درمانی و دارویی لازم به آنها از مهمترین مواردی است که باید به آن توجه ویژه داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: باید با بررسی و پیگیری‌های لازم از سوی معاونت درمان و غذا و دارو مشکلات خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران استان کرمانشاه در حوزه درمان و دارو در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.
مرادی با اشاره به واکسیناسیون جانبازان بیان کرد: تاکنون بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت تعداد یک هزار و ۷۸۹ نفر از جانبازان استان کرمانشاه شامل جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد، جانبازان شیمیایی حاد واکسن کرونا را دریافت کردند.
وی خاطر نشان کرد: در مراحل بعدی جانبازان شیمیایی ۲۵ درصد به بالا، جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد جامانده در مرحله اول و همسران جانبازان ۷۰ درصد واکسن کرونا را دریافت می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: فرایند دریافت نسخه و تحویل دارو در خصوص خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران دارای پیچیدگی‌هایی است که باید بررسی و تسهیل شود.
مرادی اضافه کرد: تعداد زیادی از جانبازان و ایثارگران برای تهیه داروهای کمیاب و خاص خود دچار مشکل هستند که به زودی یک داروخانه دولتی به این امر اختصاص خواهد یافت و آنها می‌توانند سهمیه داروهای کمیاب و خاص خود را از این داروخانه بدون هیچ مشکلی تهیه کنند.
سلامت جانبازان و ایثارگران اولویت اصلی بنیاد شهید کرمانشاه
حجت الاسلام هادی عسگری در این نشست اظهار کرد: عزت، اقتدار، امنیت و آرامش امروز کشور مرهون ایثار و از خودگذشتگی شهدا و ایثارگران و خانواده معظم آنها است.
وی افزود: سلامت جامعه ایثارگران از مهم‌ترین هدف‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران است و تمام تلاش‌ها ارائه بهترین خدمات به ایثارگران است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همواره بیشترین همکاری و همدلی را با مجموعه ایثارگران داشته و دارد.
عسگری خاطر نشان کرد: موضوع درمان ایثارگران اولویت مهم بنیاد است و اقدامات لازم در راستای کاهش این مشکلات حوزه دارو و درمان صورت گرفته و این تلاش‌ها ادامه خواهد داشت.