خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه سفیر لندن را به دلیل ناوشکن انگلیسی احضار کرد

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 02 تیر 1400 - 21:12
سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، مسکو عملکرد ناوشکن انگلیسی "Defender " در دریای سیاه را اقدام تحریک‌آمیز علنی قلمداد می‌کند.
روسيه،وزارت،انگليس،خارجه،ناوشكن،احضار

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، مسکو عملکرد ناوشکن انگلیسی "Defender " در دریای سیاه را اقدام تحریک‌آمیز علنی قلمداد می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهار کرد، سفیر انگلیس در این خصوص به ساختمان وزارت خارجه احضار شد.
زاخارووا افزود: ما این رفتار از جانب انگلیس را به منزله اقدام تحریک‌آمیز آشکار می‌دانیم که مغایر با قانون بین‌الملل و قوانین روسیه است.
او گفت: همچنین دوست دارم به شما بگویم سفیر انگلیس به وزارت خارجه روسیه احضار شد.
این در حالی است که وزارت دفاع روسیه نیز وابسته نظامی انگلیس در روسیه را احضار کرد و یادداشت اعتراضی را در واکنش به عملکرد ناوشکن انگلیسی تقدیم او کرد.
این وزارتخانه از لندن خواست تحقیقات گسترده‌ای در این باره انجام دهد.
وزارت دفاع انگلیس نیز مدعی شد، این کشتی جنگی به صورت مسالمت آمیز و طبق قوانین بین‌المللی در حال عبور بود و هیچ تیراندازی هشداردهنده‌ای صورت نگرفت.
وزارت دفاع روسیه پیشتر اعلام کرده بود، ناوگان دریای سیاه به همراه مرزبانان از نقض مرز روسیه توسط ناوشکن انگلیسی Defender در دماغه فیولنت در ساحل جنوبی کریمه جلوگیری کردند.
انتهای پیام