خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیر مجمع نمایندگان گلستان: ‌دولت سیزدهم به توسعه زیرساخت‌ها در گلستان توجه داشته باشد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 تیر 1400 - 21:12
گروه استان‌ها ـ دبیر مجمع نمایندگان گلستان گفت: در گذشته به زیرساخت‌های استان گلستان کم توجهی شده و عواقب آن اکنون حس می‌شود.
اعتبار،استان،گلستان،گميشان،تومان،برنامه،گرگان،بودجه،سازمان،ك ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، غلامعلی کوهساری بعدازظهر امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان گلستان که با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه در گذشته به زیرساخت‌های استان کم توجهی شده و عواقب آن را اکنون شاهد هستیم.
وی افزود: گرگان یکی از دو مرکز استان است که از اب‌های سطحی استفاده نمی‌کند و این شهر به همراه آزادشهر با مشکل آب شرب مواجه هستند و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه اعتبار مناسبی را برای رفع این مشکلات در نظر بگیرند.
کوهساری ادامه داد: سد نرماب هنوز نیمه تمام است و ایستگاه پمپاژ، تصفیه خانه و خط انتقال آن هنوز مشخص نشده است.
تکمیل سد نرماب برای استان گلستان بسیار ضروری است و امیدواریم این اتفاق زودتر رخ دهد.
دبیر مجمع نمایندگان گلستان گفت: توسعه نیروگاه علی آباد و اعتبار مناسب برای احداث راه‌های روستایی استان هم بسیار اهمیت دارد و باید به آن توجه شود.
کوهساری افزود: تخصیص اعتبار برای بیمارستان‌های گمیشان، گالیکش و رامیان باید در اولویت باشد زیرا استان گلستان در بخش زیرساخت‌های بهداشت و درمان با میانگین کشوری فاصله دارد.
وی ادامه داد: احداث مجتمع‌های فرهنگی و هنری در پنج شهر استان در حال اجراست و برخی از آنها 12 سال است نیمه تمام هستند و با این اعتبار تا 20 سال آینده هم به اتمام نخواهند رسید.
علاج بخشی خلیج گرگان باید جدی گرفته شود
عبدالجلال ایری نماینده مردم غرب گلستان در مجلس نیز اظهار داشت: در پروژه علاج بخشی خلیج گرگان نباید سهل انگاری شود و اگر این علاج بخشی انجام نگیرد فاجعه خواهد بود و تمام شهرهای اطراف آن از جمله بندرترکمن، گمیشان، بندرگز و کردکوی تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.
وی افزود: بیمارستان گمیشان توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه کلنگ زنی شد که حدود 40 میلیارد تومان اعتبار برای آن تخصیص دادند که 28 میلیارد تومان آن در دو مرحله تخصیص و 14 میلیارد تومان آن جذب شد و سوال اینجاست که دانشگاه علوم پزشکی تا کنون چه کرده و 12 میلیارد تومان باقی مانده کجاست؟
ایری ادامه داد: در پروژه میگو گمیشان در فاز نخست چهار هزار هکتار به سرمایه گذار غیر بومی داده شد و اکنون باید در فاز دوم 6 هزار هکتار به بومی‌ها واگذار شود.
نماینده مردم غرب گلستان در مجلس گفت: جاده بندرترکمن – آق قلا به جاده مرگ معروف ست و قرار بود تا پایان شهریور سال گذشته دو کیلومتر آن آسفالت شود که این اتفاق رخ نداده و به 150 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
ایری افزود: رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بهسازی جاده بندرترکمن – گمیشان هم قول دادند که بار ترافیکی آن کم شود.
وی خاطرنشان کرد: برای تامین آب شرب منطقه باید فکری اساسی شود و برای آن اعتبار در نظر گرفته شود، روستای مرزی سقرتپه حدود سه ماه است که آب ندارد.
وی در پایان گفت: سالن ورزشی صدرا بندرگز حدود چهار ماه قبل افتتاح شد اما نمی‌دانم چرا با گذشت چهار ماه از افتتاح هنوز قابل استفاده نیست.
انتهای پیام/588/ش