خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

128 داوطلب کنکور 1400 مبتلا به کرونا هستند

فارس | برگزیده | چهارشنبه، 02 تیر 1400 - 17:12
سخنگوی سازمان سنجش گفت: براساس خوداظهاری داوطلبان آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش، تعداد ۱۲۸ داوطلب مبتلا به بیماری کرونا آزمون خواهند داد.
آزمون،سنجش،سازمان،كرونا،داوطلبان،بيماري

سخنگوی سازمان سنجش گفت: براساس خوداظهاری داوطلبان آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش، تعداد ۱۲۸ داوطلب مبتلا به بیماری کرونا آزمون خواهند داد.
فاطمه زرین‌آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس اظهار کرد: براساس خوداظهاری داوطلبان آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش تعداد ۱۲۸ داوطلب مبتلا به بیماری کرونا آزمون خواهند داد.
وی ادامه داد: محل آزمون این داوطلبان در بیمارستان‌های تعیین شده توسط وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
به گزارش فارس، مهلت خوداظهاری داوطلبان کنکور سراسری از ۳۰ خردادماه در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد و تا اول تیرماه ادامه داشت.
این سامانه ویژه داوطلبانی بود که دچار بیماری کرونا شده‌اند اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری یا در منزل قرنطینه هستند؛ این دسته از داوطلبان می توانستند فرم خود اظهاری را تکمیل کرده و گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا با تأییدیه بیمارستان یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا را بارگذاری کنند.
سازمان سنجش با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محل آزمون آنها را در محل امن مورد تأیید وزارت بهداشت در شهرهای محل برگزاری آزمون تعیین خواهد کرد و نتیجه را از طریق شماره تلفن همراه اعلام شده به اطلاع آنها خواهند رساند.
انتهای پیام/