کار آفرینی در کشور بر حسب ضرورت پیش میرود
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات گفت: متأسفانه کارآفرینی در کشور ما برحسب ضرورت پیش میرود درحالیکه کارآفرینی بر مبنای نو آوری اهمیت ویژهای دارد.

به گزارش خبرنگار حمیدرضا احمدیان مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایهگذاری وزارت ارتباطات مدیریت و توسعه کارآفرینی در نشست توسعه کارآفرینی، اکسیر اقتصاد در شرایط تحریم درباره فضای نوآوری کشور اظهار کرد: وزارت ارتباطات در حوزه کارآفرینی وظایفی به عهده دارد، اما مسئولیت اصلی این امر به عهده سایر ارگان هاست.
وی با بیان اینکه مشکل ما این است که از مفاهیم گوناگون تعریف یکسانی نداریم، تصریح کرد: کار آفرین به این معناست که شخص کارآفرین توانایی دیدن موضوعات به صورت خلاقانه را دارد و پس از تولید محصول آن را در بازار عرضه میکند.
احمدیان کیفیت و سطح فناوری را دو بُعد کارآفرینی برشمرد و افزود: حرکت به سمت فناوری برحسب ضرورت و نوآوری پیش میرود و متأسفانه کارآفرینی در کشور ما برحسب ضرورت پیش میرود درحالیکه کارآفرینی بر مبنای نو آوری اهمیت ویژهای دارد.
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایهگذاری وزارت ارتباطات درباره فعالیت استارت آپها بیان کرد: استارت آپ شدن بر اساس عرضه پیش میرود نه تقاضا و متأسفانه از همان ابتدا کیفیت مبتنی بر تقاضا پیش نرفت.
وی با اشاره به اینکه تنها ۱۰ درصد از مشکلات اقتصادی شامل تحریمهاست، بیان کرد: ۹۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور شامل موضوعات دیگری است و فقدان وابستگی علمی در عرصه بین المللی از جمله آن است.
ما در زمینه علمی باید همانند نفت کار کنیم، صادرات نفت ما کاهش مییابد، اما قابلیت قطع شدن ندارد.
احمدیان درباره وضعیت کارآفرینی در دانشگاهها اظهار کرد: وزارت علوم باید کارآفرینی را در دانشگاهها پرورش دهد در غیر این صورت شاهد معضل بیکاری در کشور خواهیم بود.
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایهگذاری وزارت ارتباطات تشریح کرد: فضای نوآوری در کشور به سه مولفه ایجاد، توسعه و ارزش نیازمند است.
در ابتدا باید به صحیح شکل گرفتن استارت آپها کمک کنیم.
شرکتهای بزرگ مولد اقتصادند.
این شرکتها برای تشکیل و توسعه به کمک نیاز دارند.
شرکتهای بزرگ باید همانند لوکومتیو واگنهای استارت آپی را به دنبال خود بکشند.
وی به ملی شدن شرکتها جهت وابستگی بین المللی تاکید کرد و افزود: هر بازار استانداردهای مختص به خود را دارد و بازار سنجی لازمه این امر است.
احمدیان با اشاره به اینکه دولت میتواند در زمینه بازار سنجی کمک کند، گفت: انتظار بیشتر از دولت باعث عملکرد ضعیف بخش خصوصی خواهد شد.
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات به فرصتهای بالقوه موجود در کشور اشاره کرد و افزود: جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی فرصتهای رقابتی هستند و استفاده از این ظرفیتها نقش موثری در بازار رقابتی دارد.
وی با اشاره به مزیتهای کشور در حوزه نرم افزار و خدمات بیان کرد: در گام اول کارآفرینی نیازمند یک زیست بود مناسب هستیم.
شبکه سازی، همگرایی و نیاز شناسی عوامل دنبال کردن زیست بومهای کار آفرینی است.
احمدیان در پایان تصریح کرد: معتقدم منابع بلا استفاده در کشور کم نیست.
انتهای پیام/