خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانبازان وارث آبروی شهدا هستند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 فروردین 1398 - 10:23
قروه- امام جمعه قروه با بیان اینکه جانبازان با بزرگ منشی خود عزت و سربلندی دوران دفاع مقدس را نمایان می سازند بر توجه به خانواده های شهدا و ایثارگران و رفع مشکلات آنان تأکید کرد.
جانبازان،نفر،باباييان،جانبازي،شهدا،ادامه،درصد،گذشته،قروه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن باباییان شامگاه چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز جانباز در شهرستان قروه با بیان اینکه جانبازان وارثان شهدا هستند، اظهار داشت: جانبازان با بزرگ منشی خود می‌توانند عزت و سربلندی دوران دفاع مقدس را نمایان سازند و این حاصل نمی‌شود مگر اینکه از ارزان فروشی دوری گردد.
به گفته وی اینکه آدمی چگونه از این دنیا برود مهم است و در این میان خوشا به حال آنان که از ارزان فروشی دوری می‌کنند و سختی‌ها را به جان می خرند و بدون ادعا می‌روند.
باباییان در ادامه به بخشی از سخنان شهید باکری در این خصوص که رزمندگان امروز به سه دسته تقسیم می‌شوند، اشاره کرد و افزود: دسته اول کسانی هستند که به مخالفت با گذشته خود برمی‌خیزند و از گذشته خود پشیمان خواهند شد و دسته دوم اما کسانی هستند راه بی‌تفاوت را بر می‌گزینند و در زندگی مادی غرق می‌شوند.
وی دسته سوم را شامل کسانی دانست که به گذشته خود وفادار می‌مانند و احساس مسئولیت می‌کنند که از شدت مصائب و غصه‌ها دق خواهند کرد لذا از خداوند بخواهید با رسیدن به شهادت از عواقب زندگی پس از جنگ در امان بمانید، چون عاقبت دو دسته اول ختم به خیر نخواهد شد و جزو دسته سوم ماندن هم بسیار سخت و دشوار خواهد بود.
باباییان با بیان این نکات در ادامه سخنان خود از خانواده شهدا، رزمندگان و جانبازان گفت و تصریح کرد: همه ما مدیون خانواده شهدا و ایثارگران هستیم و در واقع هر چقدر از همسران جانبازان تشکر کنیم کم خواهد بود چرا که تحمل و صبوری آنان غیرقابل وصف است.
وی همچنین اشاره‌ای داشت به مشکلات جانبازان و خانواده‌های آنان و بیان کرد: باید تا آنجا که توان داریم قدردان صبوری همسران جانبازان باشیم و باری از دوش آنان برداریم.
در ادامه رئیس بنیاد شهید قروه تعداد جانبازان شهرستان را هزار و ۱۹ نفر دانست که به گفته جعفر کاوه از این تعداد ۵۲ نفر دارای ۵۰ تا ۷۰ درصد جانبازی، ۳۴۶ نفر با ۲۵ تا ۴۹ درصد جانبازی و ۶۲۱ نفر هم زیر ۲۵ درصد جانبازی هستند.