خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرر حاصل از تعطیلی سینماها جبران نشده است

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | چهارشنبه، 02 تیر 1400 - 09:11
مدیر سینماهای استان همدان گفت: سینماها همانند سایر اماکن عمومی در ایام وضعیت قرمز کرونا تعطیل بود و بعد از نارنجی شدن وضعیت شهر همدان سینماها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به فعالیت خود پرداختند.
سينماها،همدان،سينما،بهمن،سالن،سينماهاي،ايام،بازسازي

ایسنا/همدان مدیر سینماهای استان همدان گفت: سینماها همانند سایر اماکن عمومی در ایام وضعیت قرمز کرونا تعطیل بود و بعد از نارنجی شدن وضعیت شهر همدان سینماها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به فعالیت خود پرداختند.
سعید شرفی در گفت‌و گو با ایسنا، تصریح کرد: در این ایام ضرر حاصل از تعطیلی سینماها در کشور نه از سوی ارگان و نهاد خاصی جبران شده و نه فعالیت کنونی سینماها با نوع عرضه خوراک فرهنگی و تنوع فیلم‌ها که به شدت محدود هستند، جبران شده است.
وی افزود: در همین شرایط از ابتدای سال‌جاری تا کنون سینما فلسطین همدان و سینما بهمن ملایر که از سینماهای مؤسسه بهمن سبز حوزه هنری هستند، پذیرای ۳۲۰۰ نفر از مخاطبین خود بوده است .
وی با اشاره به پرفروشترین فیلم‌ها که در این مدت درحال اکران هستند، بیان کرد: در این مدت به ترتیب فیلم سینمایی کمدی، هفته‌ای یکبار آدم باش، تکخال و خورشید را از پرفروشترین فیلم‌ها اعلام کرده‌اند.
مدیر سینماهای استان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که مؤسسه بهمن سبز در ایام تعطیلی سینماها به بازسازی سینما فلسطین همدان و افزودن یک سالن با ظرفیت ۲۶ نفر پرداخته است .
شرفی در پایان یادآور شد: همچنین در سینما بهمن ملایر ضمن بازسازی سالن انتظار یک سالن با ظرفیت ۲۶ نفر افزایش داده و در سینماقدس همدان از مرداد ماه سال ۹۹ بازسازی کامل سینما و تبدیل سینماقدس به پردیس سینمایی چهار سالن قدس را در دست اقدام دارد.
انتهای پیام