سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۰۰ میلیارد ریال برای پروژه‌های عمرانی شهرستان دشتی مصوب شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 تیر 1400 - 22:31
بوشهر- فرماندار دشتی گفت: بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال برای پروژه‌های عمرانی شهرستان دشتی مصوب شد.
شهرستان،اعتبار،دشتي،نادري

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله نادری عصر سه شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان دشتی اظهار داشت: امسال اولویت توزیع اعتبارات تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و پرداخت مطالبات پیمانکاران است.
فرماندار دشتی افزود: حوزه راه با اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال و آب با اعتبار ۱۲۴ میلیارد ریال بیشترین اعتبار را به خود اختصاص دادند.
نادری بیان کرد: علی رغم همه کمبودها و مشکلات کارهای بزرگی در سطح شهرستان شاهد هستیم به طوری که در هفته دولت و دهه فجر شاهد افتتاح و اجرای پروژه‌های متعددی بودیم.
وی با تاکید بر اینکه نیازهای بهداشت و درمان باید تأمین شود گفت: زیر ساخت‌های بهداشت و درمان شهرستان در این چند سال تکمیل شده است.