خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش سن بازنشستگی به ۵۲ سال

ایسنا | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 تیر 1400 - 13:30
عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ماهانه ۱۷ هزارمیلیارد تومان بابت مستمری می پردازیم گفت: پایدار سازی منابع متناسب سازی حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی یکی از مباحث مهم ما در سال های آتی خواهد بود.
اجتماعي،تامين،مستمري،متناسب،بگيران،سن،حقوق

عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ماهانه ۱۷ هزارمیلیارد تومان بابت مستمری می پردازیم گفت: پایدار سازی منابع متناسب سازی حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی یکی از مباحث مهم ما در سال های آتی خواهد بود.
به گزارش ایسنا، محمدعلی همتی در سلسله نشست های رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع «متناسب سازی حقوق مستمری بگیران، از رویا تا واقعیت» برگزار شد با اشاره به فضایی که در سازمان تامین اجتماعی در این مدت برای پیگیری متناسب سازی شکل گرفته است گفت: بیشترین استفاده و بهره را از شرکای اجتماعی بردیم و این کار با کمترین مشکل و در حجم وسیعی انجام شد و ماهانه ۱۷ هزارمیلیارد تومان بابت مستمری می پردازیم.
وی افزود: مشارکت و همفکری شرکای اجتماعی و خردجمعی که شکل گرفت بسیار مهم و مبارک بود و باید سر منشاء اقدامات دیگر باشد.
عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه پایدار سازی منابع متناسب سازی حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی یکی از مباحث مهم ما در سال های آتی خواهد بود اظهار کرد: راه حل های مختلفی برای این امر مطرح شده است که اصلاحات پارامتریک از جمله آنهاست.
در دنیا وقتی سن امید به زندگی افزایش می یابد سن بازنشستگی هم بالا می رود اما ما در ایران خلاف جهت حرکت کرده ایم و سن بازنشستگی کاهش یافته و به ۵۲ سال رسیده است.
همتی تاکید کرد که ما اعانه بگیر دولت نیستیم، بلکه مطالبات مان را باید بگیریم.
اگر مطالبات جاری را وصول کنیم این مسیر را به سمت درستی پیش می بریم.
ادامه دارد