خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم به تحریم‌گران انتخابات «نه» گفتند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 01 تیر 1400 - 11:41
سخنگوی دولت گفت: نفس برگزاری انتخابات و مشارکت مردم «نه» بزرگ به مبلغان تحریم و تحریم‌گران انتخابات بود.
دولت،ربيعي،انتخابات،رئيسي،سخنگوي،ميراث

ربیعی در نشست خبری:
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی ربیعی سخنگوی دولت صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری با حضور اهالی رسانه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: به جناب آقای رئیسی برای پیروزی در انتخابات تبریک می‌گوییم و آروز می‌کنم دولت سیزدهم به همه اهداف طراحی شده برای تامین منافع ملی و زندگی بهتر برای مردم دست پیدا کند.
ربیعی با بیان اینکه میراث گرانقدر انقلاب اسلامی و جمهوریت با یک انتخابات دیگر تدوم یافت، گفت: یکی از آسیب‌هایی که در برخی ادوار گذشته وجود داشت، فقدان تداوم میراث دولت‌ها بود.
وی افزود: دولت دوازدهم تجارب خود را به دولت آقای رئیسی انتقال خواهد داد و این مسئله در دو جلسه هیئت دولت و ستاد اقتصادی به بحث گذاشته شد.
هر دولت حلقه‌ای از زنجیره حکرمانی یک نظام سیاسی است.
سخنگوی دولت تاکید کرد: نفس برگزاری انتخابات و مشارکت مردم «نه» بزرگ به مبلغان تحریم و تحریم‌گران انتخابات بود.
ربیعی گفت: همه مردم در کنار رئیس‌جمهور منتخب برای اعتلای سرزمین‌شان خواهند کوشید.
این خبر در حال تکمیل است/