خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۵۰نفر از‌متخصصان ایرانی خارج‌ازکشور به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق پیوستند

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 01 تیر 1400 - 09:53
950 نفر از متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق پیوستند تا توان علمی خود را به نیازهای داخلی کشور پیوند زنند.
كشور،خارج،متخصصان،فناوري،ايراني،كارآفرينان،خلاق،نوآوري

950 نفر از متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق پیوستند تا توان علمی خود را به نیازهای داخلی کشور پیوند زنند.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اشتغال 950 نفر از متخصصان ایرانی خارج از کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق داخلی نتیجه اجرای برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (connect.isti.ir ) است.
ظرفیت‌هایی که به امید کسب موفقیت‌های بیشتر مهاجرت کردند و امروز با ارائه تسهیلات و مزایای این برنامه به بازگشت ترغیب شدند و به ایران آمدند.
برنامه‌ای که بر اساس گزارش آخرین گزارش علم یونسکو ۲۰۲۱ درباره «بررسی وضعیت علم، فناوری و نوآوری در ایران» که خرداد ماه 1400 توسط سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) منتشر شده به عنوان یکی از نمادهای رشد شاخص‌های زیست بوم فناوری و نوآوری معرفی شده است.
برنامه‌ای که اشتغال تعداد زیادی از ایرانیان مقیم خارج از کشور در استارتاپ‌ها و تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق را در پی داشته است.
بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده با اجرای این برنامه تاکنون ۹۵۰ نفر از متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق مشغول به کار شدند.
کاری که توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور را در پی داشته و فضا و شرایط برای بازگشت این افراد و ظرفیت‌های دانشی به کشور را فراهم کرده است.
شکل گیری ۳۲۰ شرکت توسط این افراد هم از دیگر مزایا و اتفاقات خوبی است که در پی اجرای این برنامه و ارائه حمایت‌ها و تسهیلات به متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور رخ داده است، محسوب می‌شود.
موضوعی که کمک کرده است تا ورود فناوری و نوآوری به کشور تسهیل و جامعه و صنایع از توانمندی و ظرفیت این افراد بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/