خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد و کتاب آگهی‌ها در یزد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 01 تیر 1400 - 09:53
کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد و کتاب اعلان‌ها و آگهی‌ها مشتمل بر سه هزار سند خطی گردآوری شده توسط «میرزا محمد کاظمینی» با حضور مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور در یزد رونمایی شد.
اسناد،كشور،يزد،ملي،مجموعه،كتابخانه،استان،كاظميني،نسخ،مركز،ال ...

ایسنا/یزد کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد و کتاب اعلان‌ها و آگهی‌ها مشتمل بر سه هزار سند خطی گردآوری شده توسط «میرزا محمد کاظمینی» با حضور مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور در یزد رونمایی شد.
دکتر «اشرف بروجردی» در این مراسم که روز دوشنبه در محل مجموعه ریحانه الرسول یزد و دفتر تولیت موزه موقوفه میرزا محمد کاظمینی برگزار شد، با اشاره به این که استان یزد دارای سرمایه‌های مادی و معنوی بسیاری است، افزود: یکی از این سرمایه‌ها، وجود میرزا محمد کاظمینی است و ایشان، سرمایه گرانبهایی برای استان یزد و کشور هستند و به مردم استان یزد تبریک می‌گویم.
وی خاطرنشان کرد: گام اول شناسانده شدن ایشان به جامعه فرهیخته کشور است که بدانند مجموعه عظیمی توسط ایشان گردآوری شده و می‌تواند منبع بسیار غنی برای محققان و اساتید و دانشجویان کشور باشد.
اشرف بروجردی افزود: من به مردم این خطه به واسطه حضور و سرمایه‌ای مثل ایشان در استان یزد تبریک می‌گویم و امیدواریم قدر داشته‌هایمان را بیش از پیش بدانیم.
وی گفت: حضورم در این مجموعه باعث شعف و شادمانی‌ام شد و همت و تلاش آقای کاظمینی بر این بوده که میراث‌دار فرهنگ کشور باشند و با زحمات بسیار کوشیده‌اند تا این مجموعه بتواند به بخشی از حافظه ملی ایرانیان تبدیل و با جمع آوری اسناد و نسخ تاریخی و فرهنگی کشور در این مجموعهآ سعی در حفظ و نگهداری آنها کرده‌اند.
مشاور رئیس جمهور در پایان ابراز کرد: این سرمایه عظیم گردآوری شده، سرمایه تمام مردم است و باید در جمع‌آوری اسناد و منابع خطی و اهدا به این مجموعه کمک شود تا به صورت اصولی محافظت و نگهداری شود.
در این دیدار مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز اسناد و کتابخانه ملی و موسسه ریحانه الرسول منعقد شود که بر اساس آن مرکز اسناد ملی متعهد به برگزاری دوره‌های آموزشی برای پژوهشگران تحت پوشش این موسسه، همچنین مرمت نسخ و سندهای این مجموعه، تبدیل نسخ و سندهای موجود در این مجموعه به نسخ دیجیتالی و تبادل نسخ دیجیتال بین ریحانه الرسول و مرکز اسناد ملی صورت پذیرد.
در حاشیه این مراسم میرزا محمد کاظمینی، ۵۰۰ سند تاریخی را به مرکز اسناد ملی استان و یک نسخه خطی نفیس شامل جنگ اشعار با خط شکسته مربوط به قرن یازدهم را به سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور کشور اهدا کرد.
گفتنی است؛ در این مراسم «خسرو طالب زاده» معاون سازمان اسناد کشور و «داوود پاک طینت» مدیر مرکز اسناد استان یزد و همچنین پژوهشگران بنیاد ریحانه الرسول نیز حضور داشتند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور در جریان این سفر ضمن دیدار با استاندار یزد، از کتابخانه مرکزی یزد نیز بازدید کرد و قول اهدا کتاب به این کتابخانه را داد.
انتهای پیام