خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امارات میزبان شبکه‌های تلویزیونی اسرائیلی می‌شود

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 31 خرداد 1400 - 19:12
امارات متحده عربی در راستای تقویت همکاری‌های سازشکارانه با رژیم اسرائیل، به یکی از شبکه‌های عبری زبان صهیونیستی مجوز پخش برنامه از خاک این کشور را  داد.
دوبي،زبان،24،شبكه،برنامه،شركت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه تلویزیونی (ای 24 نیوز) اسرائیل در خبری اعلام کرد، مجوز فعالیت در شهر رسانه‌های دوبی را دریافت کرده و به زودی دفتر خود را در این منطقه افتتاح خواهد کرد.
به گفته این رسانه عبری زبان براساس توافقی که با موسسه "دبی للاعلام" داشته این دفتر به زودی راه اندازی و کار پخش برنامه از دوبی به زبان عبری و چند زبان دیگر آغاز خواهد شد.
در ادامه این گزارش تاکید شده است، علاوه بر آن از این پس این شبکه اسرائیلی از طریق دو شرکت تلویزون های کابلی در امارات نیز به پخش برنامه خواهد کرد.
ای 24 نیوز تاکید کرد ، قرار است به سه زبان به پخش برنامه پرداخته و با یک شرکت اماراتی هم برای جذب آگهی قرارداد امضا کرده است.
به گفته مسئولین این شبکه تلویزیونی اسرائیلی این حضور در راستای توسعه روابط بین ابوظبی و تل‌آویو است که با امضای توافق ابراهیمی جنبه علنی به خود گرفته است.
یکی از اولین آگهی های دریافت شده از طریق این شرکت تبلیغاتی اماراتی، متعلق به وزارت گردشگری شیخ نشین دوبی است که تیزهایش هم‌اکنون از طریق آی 24 در پخش تبلیغاتی برای سفر اسرائیلی‌ها به دوبی است.
انتهای پیام/