خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حادثه رانندگی در کرمانشاه ۲ عابر پیاده را به کام مرگ کشاند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 31 خرداد 1400 - 15:01
کرمانشاه- رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: حادثه رانندگی در شهر کرمانشاه ۲ عابر پیاده خانم و آقا را به کام مرگ کشاند.
متواري،كرمانشاه،پيكان،رانندگي

به گزارش خبرگزاری مهر، فضل الله شیری اظهار کرد: حادثه رانندگی حوالی ساعت ۳ بامداد امروز دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در سه راه شریعتی مقابل درمانگاه شهید چوبکار شهر کرمانشاه به وقوع پیوست.
وی افزود: در این سانحه یک دستگاه پیکان با آقایی ۴۲ ساله و خانمی ۳۵ ساله برخورد کرده که عابران پیاده به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه با اشاره به متواری شدن خودرو پیکان گفت: تلاش برای دستگیری راننده متواری ادامه دارد.