خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ریاض به قصد آمریکا برای خارج کردن پاتریوت از عربستان

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 31 خرداد 1400 - 11:12
سخنگوی ائتلاف سعودی در واکنش به قصد واشنگتن برای جمع‌آوری سامانه‌های پدافند هوایی از عربستان سعودی مدعی شد، این کشور توانایی دفاع از خود را دارد.
سعودي،عربستان،ائتلاف،المالكي،متجاوز،يمن،سخنگوي

سخنگوی ائتلاف سعودی در واکنش به قصد واشنگتن برای جمع‌آوری سامانه‌های پدافند هوایی از عربستان سعودی مدعی شد، این کشور توانایی دفاع از خود را دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، چند روز پیش روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی نوشت، پنتاگون هشت سامانه پاتریوت را از عراق، کویت، اردن و عربستان سعودی خارج می‌کند و یک سامانه موشکی تاد را از عربستان سعودی خارج خواهد کرد (جزئیات بیشتر).
«ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی در واکنش به این موضوع مدعی شد: این موضوع بر قدرت پدافند هوایی عربستان سعودی تأثیری نخواهد گذاشت.
بر اساس گزارش «عربی ۲۱»، وی افزود: اتفاق‌نظر عمیقی با متحدانمان درباره تهدید در منطقه داریم...
ما قدرت دفاع از کشورمان را داریم.
المالکی در ادامه به تعداد سامانه‌‌های پاتریوت موجود در عربستان سعودی اشاره نکرد.
این ادعای المالکی در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌های عربی بامداد یکشنبه هفته جاری از عملیات پهپادی بزرگ نیروهای مسلح یمن علیه ائتلاف متجاوز سعودی خبر دادند.
شبکه «اسکای‌نیوز» در گزارشی به نقل از سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی نوشت ۱۷ فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن به سمت اهدافی در عربستان سعودی شلیک شده است.
تا کنون عملیات‌های پهپادی ارتش یمن به عمق خاک سعودی که در واکنش به حمات ائتلاف متجاوز انجام می‌شود خسارت های زیادی را به این کشور وارد کرده است.
انتهای پیام/ص