خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت واکسن آدامسی کرونا توسط روسیه!

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 31 خرداد 1400 - 09:29
وزارت دفاع روسیه با همکاری یک مرکز تحقیقاتی در زمینه ساخت واکسن "اسپوتنیک" فعالیت می‌کند، در تلاش برای ساخت واکسنی به شکل آدامس است!
واكسن،روسيه،آدامس،همكاري،كرونا

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ وزارت دفاع روسیه که با همکاری یک مرکز تحقیقاتی در زمینه ساخت واکسن "اسپوتنیک" فعالیت می‌کند، در تلاش برای ساخت واکسنی به شکل آدامس است!
این وزارتخانه با همکاری یکی از مراکز علمی و پژوهشی روسیه در تلاش برای تولید واکسنی هستند که به شکل آدامس یا پاستیل‌های جویدنی باشد.
چهل و هشتمین موسسه مرکزی تحقیقات وزارت دفاع روسیه سال گذشته با مرکز تحقیقات "گامالیا" برای توسعه واکسن همکاری کرد و توانستند نخستین واکسن جهان را علیه ویروس کرونا به ثبت برسانند.
پس از آزمایش، این واکسن جدید که به صورت آدامس است و با ویروس کرونا مبارزه می‌کند، در رژیم‌های درمانی مختلف گنجانده می‌شود و به عنوان پیشگیری از ابتلا به آلودگی کاربرد خواهد داشت.
پروفسور "سرگئی بوریسویچ"، پزشک نظامی و ویروس‌شناس برتر ارتش روسیه، کار بر روی واکسن جدید را تأیید کرد اما مشخص نکرد که در چه مرحله‌ای است.
انتهای پیام/